Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

Στα τέσσερα και ο μαρξιστής (Κου)Κούλογλου ζητά από τον Τσίπρα να...συμβιβαστεί και να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις!!!

Γράφει ο Αινείας

Τελικά έστω και αυτή η μίνι "επαναστατική" κίνηση της διεξαγωγής δημοψηφίσματος, με τις αντίστοιχες "παρενέργειες" που επέφερε (κλειστές τράπεζες, capital controls κτλ), είχε ως αποτέλεσμα οι διάφοροι "μπολσεβίκοι του γλυκού νερού" να ξεβρακωθούν και να ξεχάσουν όλες τις μαρξιστές θεωρίες τους, προστρέχοντας να δεθούν στο άρμα των μνημονιακών Ευρωλιγούρηδων και της τυραννικής Ε.Ε..

Τελευταίο παράδειγμα ο "ακραίος" κομμουνιστής (Κου)Κούλογλου ο οποίος με επιστολή - άρθρο - παρέμβαση ζητά ΤΩΡΑ από τον Τσίπρα να.....
επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και να αξιοποιήσει την πρόσκληση των... τοκογλύφων και του Γιούνκερ.

Ζητά μετ' επιτάσεως να υπάρξει συμφωνία και να ανακληθεί το δημοψήφισμα καθώς είτε έχει ως αποτέλεσμα το "ΝΑΙ", είτε το "ΟΧΙ", θα δρομολογήσει εξελίξεις αρνητικές για τον ελληνικό λαό και πτώση του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Δικαιολογώντας πλήρως τις πολιτικές του απόψεις που ρέπουν εκ του ασφαλούς στην προδοσία και την ψευτιά ο (Κου)Κούλογλου δήλωνε προ ημερών:
“Αν οι εταίροι συνεχίσουν να κρατάνε αυτήν την απαράδεκτη στάση και να προσπαθούν να στραγγαλίσουν την ελληνική οικονομία, θα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός για το τι πρέπει ακριβώς να γίνει”

Ο (Κου)Κούλογλου μέχρι χθες στις συνεντεύξεις του στα κανάλια εμφανιζόταν ως υπέρμαχος του "ΟΧΙ" και της σταθερότητας της Κυβέρνησης της Αριστεράς που θα προκύψει μετά το δημοψήφισμα.
Μάλιστα δε δίσταζε να μιλήσει και συνωμοσιολογικά σχέδια δανειστών και εν Ελλάδι μνημονιακών κομμάτων για πτώση Τσίπρα.

Τι άλλαξε από χθες το μεσημέρι μέχρι σήμερα το πρωί;!
Όχι δεν ήταν η παρέμβαση των Ευρωπαιων αλλά το εσπευσμένο ταξιδάκι του, αυθημερόν στις Βρυξέλλες.
Εκεί λογικά έγιναν οι ζυμώσεις και το μαρξιστικό κατακάθι της "αντιρατσιστικής" Αριστεράς συνασπίστηκε με το Κεφάλαιο και τους Πλουτοκράτες.

Υ.Γ.1
Ο Κούλογλου δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που αξιοποιείται από το καθεστώς για να στηρίξει τις μνημονιόδουλες Κυβερνήσεις. Ανερυθρίαστρα την περίοδο της ψηφοφορίας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στήριξε τον υποψήφιο της ΝΔ, Σταύρο Δήμα, σε βάρος του κόμματός του!

Υ.Γ.2
Όλο το άρθρο, που έχει γίνει "σημαία" των ευρωλιγούρηδων των ΜΜΕ του ΕΔΩ

Υ.Γ.3
Άντε σειρά να παίρνουν σιγά, σιγά και οι "Λαφαζανίστας"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών