Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

Για τους… “ινδιάνους” της Ελλάδος! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Για τους… “ινδιάνους” της Ελλάδος! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

«Το ελληνικόν εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον και θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα» (Ηρόδοτος, Ουρανία 144)

Ακατάλυτο εγώ και δεν πεθαίνω
τ'ανέσπερο είμαι πνεύμα της φυλής
καιρούς και χρόνους μ'έλεγες χαμένο
με γύρεψες; Στα στήθια σου με κλείς.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΗΡΙΩΤΗΣ

Συνεχίζεται από το πολιτικό κατεστημένο η πολιτική διώξεων και τρομοκρατίας κατά της Χρυσής Αυγής. Ήταν 28η Σεπτεμβρίου του 2013 όταν προφυλάκισαν εμένα όσο και τους συναγωνιστές μου, με μία κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως”, η οποία δεν είχε και δεν έχει καμμία νομική βάση.
Επί έναν σχεδόν χρόνο, τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών αφιέρωναν το....
πρώτο τουλάχιστον ημίωρο της διάρκειάς τους σε μια ατέλειωτη λασπολογία γεμάτη τερατολογίες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όχι πως η λάσπη έχει σταματήσει, αλλά κοντά στην λάσπη ευρίσκεται και το άλλο όπλο του συστήματος, η συνωμοσία σιωπής για ένα πολιτικό κόμμα που υπάρχει, είναι ζωντανό μέσα στην κοινωνία και αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.
Η δικαιολογία των ανθρώπων του βαθιά αντιδημοκρατικού αυτού καθεστώτος είναι ότι εφ’ όσον κατηγορούμεθα για εγκληματικές πράξεις δεν πρέπει να έχουμε λόγο! Το γεγονός ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητος, αλλά και αυτή η ίδια η ψήφος του Ελληνικού Λαού, δεν έχει γι’ αυτούς ουδεμία σημασία. Έτσι, και μετά την αποφυλάκισή μου με την παρέλευση 18μήνου, συνεχίζει να υπάρχει ο τοίχος της σιωπής. Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα να παρακολουθείς στους τηλεοπτικούς σταθμούς πολιτικές εκπομπές και συζητήσεις στις οποίες προσκαλείται ακόμη και εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, αλλά δεν ακούγεται η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Ας σημειωθεί ότι στις τελευταίες εκλογές η ΔΗΜΑΡ έλαβε μόλις το 0,48% και ήλθε 13ο κόμμα!!! Αυτή είναι η δημοκρατία τους… να έχει λόγο το 13ο κόμμα, αλλά όχι το 3ο!
Ταυτόχρονα, κράτος και παρακράτος με τρόπους σκοτεινούς και παράνομους ασκούν τρομοκρατία εις βάρος των νομίμων δραστηριοτήτων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Στην πραγματικότητα παραβιάζοντας αυτό το ίδιο το Σύνταγμα έχουν αφαιρέσει τόσο από εμένα, όσο και από τους υπόλοιπους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τα πολιτικά μας δικαιώματα και αυτό χωρίς δικαστική απόφαση. Γιατί τι άλλο από αφαίρεση των πολιτικών μας δικαιωμάτων είναι να μην έχει την δυνατότητα ένας εκλεγμένος αντιπρόσωπος του Έθνους, ένας βουλευτής, να απευθύνει δημόσιο λόγο στον Λαό; Δεν απορώ με την αδιαφορία όλων αυτών των υποτίθεται “ευαίσθητων” για τα δημοκρατικά δικαιώματα, οι οποίοι δεν έχουν πει λέξη για τις πρωτοφανείς αυτές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες συγκεκριμένοι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μεταξύ των οποίων και εγώ, δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν μία πολιτική ομιλία σε μια πλατεία ή σε μία αίθουσα! Δεν παραπονούμεθα και δεν περιμέναμε τίποτε άλλο από αυτούς τους μεγάλους υποκριτές, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοκράτες.
Παρ’ όλα αυτά, μέσα σε αυτό το νοσηρό κλίμα της συκοφαντίας, της ψευδολογίας και της συνωμοσίας της σιωπής, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ άντεξε και είναι βέβαιο ότι θα αντέξει! Για όλα τα κακά σε αυτόν τον τόπο φαίνεται ότι για τους μεγάλους “δημοκράτες” φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία δεν κυβέρνησε ούτε μία ημέρα και ασφαλώς δεν ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση της χώρας, η οποία κάθε ημέρα που περνά γίνεται και χειρότερη.
Τα ΜΜΕ είναι αναμφισβήτητα ο σιδηρούς βραχίονας του συστήματος. Είναι γνωστό ότι συζητήθηκε ήδη στην αρμόδια επιτροπή της βουλής και πρόκειται αυτήν την εβδομάδα να τεθεί σε ψηφοφορία ο νέος κώδικας περί Ελληνικής ιθαγενείας. Στο σημείο αυτό να επισημάνω ότι για το θέμα αυτό δεν ασχολήθηκαν ούτε κατ’ ελάχιστον τα δελτία ειδήσεων. Ο λόγος προφανής. Δεν τους συμφέρει. Μέσα στην σιωπή θέλουν να περάσουν ένα εθνοκτόνο νομοσχέδιο, το οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα καταψηφίσει και το οποίο αποτελεί στην κυριολεξία μία βόμβα στα θεμέλια του εθνικού κράτους. Ενός κράτους τον εθνικό χαρακτήρα του οποίου ευθέως αμφισβητούν οι εθνομηδενιστές οι οποίοι εμπνεύστηκαν αυτήν την ενέργεια.
Χαρακτηριστικό της υποκρισίας τους είναι ότι προ ημερών κατήγγειλαν με σφοδρότητα ένα πράγματι ανθελληνικό άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε σε μία γερμανική εφημερίδα, και το οποίο έλεγε ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων, αλλά ένας λαός αποτελούμενος από Σλάβους, Αλβανούς και “Βυζαντινούς”!!! Αυτοί οι ίδιοι, οι οποίοι αγανάκτησαν με το άρθρο της γερμανικής εφημερίδας, δεν έχουν καμμία αντίρρηση να ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο με το οποίο θα γίνουν (κατά τους τύπους πάντοτε και όχι στην ουσία) “Έλληνες” αλλοδαποί οι οποίοι ήλθαν παράνομα στην Πατρίδα μας από την Αφρική και την Ασία.
Αναλόγου τύπου νομοσχέδιο είχε κατατεθεί και επί κυβερνήσεως Γεωργίου Παπανδρέου από τον υπουργό του Ραγκούση. Το νομοσχέδιο αυτό κρίθηκε αντισυνταγματικό και αξίζει τον κόπο να σας παραθέσουμε ένα απόσπασμα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία κατήργησε τον νόμο:
«(...) Ο κατά το Σύνταγμα καθορισμός των προσόντων του Έλληνα πολίτη ανατίθεται στον νόμο δεν σημαίνει ότι ο κοινός νομοθέτης είναι ανεξέλεγκτος και δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος ιδρύθηκε και υπάρχει ως εθνικό κράτος με συγκεκριμένη ιστορία και ότι ο χαρακτήρας αυτός είναι εγγυημένος τουλάχιστον από τους ορισμούς του άρθρου 1 παρ. του ισχύοντος Συντάγματος.
Ότι ελάχιστος όρος και όριο των σχετικών νομοθετικών ρυθμίσεων για την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας είναι η ύπαρξη γνησίου δεσμού του αλλοδαπού προς το ελληνικό κράτος και την ελληνική κοινωνία, τα οποία δεν είναι οργανισμοί ασπόνδυλοι και δημιουργήματα εφήμερα, αλλά παριστούν διαχρονική ενότητα με ορισμένο πολιτιστικό υπόβαθρο, κοινότητα με σχετικώς σταθερά ήθη και έθιμα, κοινή γλώσσα με μακρά παράδοση, στοιχεία τα οποία μεταβιβαζονται από γενεά σε γενεά με την βοήθεια μικρότερων κοινωνικών μονάδων (οικογένεια) και οργανωμένων κρατικών μονάδων (εκπαίδευση).
Είναι προφανές μετά την ανάγνωση των παραπάνω ότι το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον κώδικα ελληνικής ιθαγένειας παραβιάζει ευθέως την απόφαση του ΣτΕ, αφού ευθέως αμφισβητεί την Ελλάδα ως κράτος εθνικό για να μη μιλήσουμε για τα στοιχεία της εθνικής ταυτότητος τα οποία μεταβιβάζονται από γενεά σε γενεά όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η απόφαση!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει στο Εθνικό Κράτος και γι’ αυτό θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, τονίζοντας ότι η Ελλάς δεν είναι ένα κράτος μεταναστών όπως οι ΗΠΑ ή η Αυστραλία και ούτε είναι δυνατόν να δοθεί ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Αυστραλία ιθαγενείς αποκαλούν όχι τους αγγλοσαξονικής, ιταλικής ή ελληνικής καταγωγής πολίτες των κρατών αυτών, αλλά τους αυτόχθονες κατοίκους των δύο αυτών ηπείρων τους οποίους αποκαλούν ινδιάνους στις ΗΠΑ και αμπορίτζιναλς στην Αυστραλία.
Θα έπρεπε να γνωρίζουν αυτοί που εμπνεύστηκαν αυτό το νομοθέτημα ότι και η Ελλάδα έχει ιθαγενείς, οι οποίοι ασφαλώς και δεν θέλουν να έχουν την τύχη των ιθαγενών των ΗΠΑ! Οι οποίοι ιθαγενείς εξοντώθηκαν συστηματικά, περιορίστηκαν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως και σήμερα αποτελούν μια θλιβερή μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα!
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών