Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

Συνεχίζει να τρέμει την Χρυσή Αυγή ο αρχισκευωρός Σαμαράς


Συνεχίζει να τρέμει την Χρυσή Αυγή ο αρχισκευωρός Σαμαράς

Οριστικά και αμετάκλητα κομπάρσος της πολιτικής ζωής του Τόπου, ο χειρότερος πρωθυπουργός που θήτευσε κατά την μεταπολίτευση έχει το θράσος να συνεχίζει να κάνει υποδείξεις, αντί να σιωπά για το κακό που προξένησε στην Χώρα ως επικεφαλής της για 2,5 χρόνια. Ο λόγος, φυσικά, για τον υπό προθεσμία αρχηγό της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε μια ακόμη επίδειξη της προσωπικής απελπισίας που τον διακατέχει και του πολιτικού αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται, δήλωσε ότι «η υπευθυνότητα των πολιτών θα υπερισχύσει της ανευθυνότητας Τσίπρα-Καμμένου-Μιχαλολιάκου».
Θρασύς μέχρι εκεί που...
δεν παίρνει, χαρακτήρισε το δημοψήφισμα ως «έγκλημα εκ προμελέτης κατά της χώρας», ξεχνώντας προφανώς την αλάνθαστη λαϊκή παροιμία «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».
Ο αρχιεγκληματίας της πολιτικής ζωής του Τόπου, ο εμπνευστής και δημιουργός της μεγαλύτερης πολιτικής σκευωρίας της σύγχρονης ζωής της Χώρας, ο θλιβερός τύπος που επιχείρησε την ποινικοποίηση ενός Εντίμου και Νομίμου Κόμματος, με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που το έχουν καταστήσει Τρίτη Πολιτική Δύναμη του Τόπου πλέον, μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους και επειδή αυτό του εδόθη ως εντολή από το εξωτερικό, ο πολιτικάντης που με χαρακτηριστική ευκολία και ευλυγισία έκανε στροφή 180 μοιρών, γινόμενος αστραπιαία μνημονιακός, έχει το θράσος και την αναίδεια να μιλά για «έγκλημα εκ προμελέτης».
Χαμένος μέσα στον ασυνάρτητο μικρόκοσμο των παρακμιακών του ψευδαισθήσεων και της ψυχικής αστάθειας, ίσως να νομίζει ότι μπορεί ακόμη να αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην πολιτική ζωή της Χώρας. Πολύ περισσότερο, ίσως να νομίζει ότι είναι ακόμη πρωθυπουργός, ώστε μαζί με κάποιους επίορκους δικαστικούς να μπορεί να στέλνει ανήθικα και παράνομα στην φυλακή όποιον του στέκεται εμπόδιο στα στενά συντηρητικά του συμφέροντα. Άδικα πασχίζει ο εντολοδόχος των εταίρων και των διεθνών τοκογλύφων.
Ο Ελληνικός Λαός του αφαίρεσε δια παντός κάθε είδους πρωταγωνιστικό ρόλο και τον κατέστησε μόνιμο κομπάρσο και παρία της πολιτικής ζωής του Τόπου.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα τον απασχολεί η κάθε είδους λανθασμένη εξίσωση και εξομοίωση διαφορετικών πολιτικών σχηματισμών και προσώπων, αλλά το οριστικό τέλος από την πολιτική με την εκδίωξή του ως πλήρως αποτυχημένου από την αρχηγική καρέκλα της ΝΔ. Και το χειρότερο: θα μείνει στην ιστορία με το στίγμα του προσκυνημένου, του άχρηστου και του λαομίσητου.
Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. ψόφος στο κοπρόσκυλο αυτό,στή φυλακη να σαπίσεις αρχισκευωρέ,φτού σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών