Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015

Η απέλπιδα προσπάθεια του καθεστώτος να μη φανεί η Χρυσή Αυγή ως μόνη Αντιμνημονιακή Πολιτική Δύναμη

xrysh_aygh_simaies
Γράφει ο Αντίοχος

«Αντιμνημονιακοί»… εκ περιτροπής!

Ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν βγει τα μαχαίρια και ψάχνουν για συντροφικά… κόκκαλα («το μαχαίρι στο κόκκαλο», που λέμε), ήρθε μια «ρηξικέλευθη πρόταση ενωτικής δράσης» από συριζαία του Νέου Ψυχικού, που… αλλάζει άρδην τα δεδομένα! Η έχουσα την… φαεινή ιδέα ονομάζεται Χρύσα Κουλουφάκου, η οποία σε άρθρο της στην «Αυγή» (εφόσον δημοσιεύθηκε σημαίνει ότι η πρότασή της θεωρείται σοβαρή και συζητήσιμη…) καλεί τους βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ και τους πανοκαμμενικούς συνοδοιπόρους-κολαούζους τους, να υπερψηφίζουν τα μνημονιακά μέτρα… εκ περιτροπής, και κατόπιν… κληρώσεως, έτσι ώστε και τα αναγκαία 151 «ναι» να υπάρχουν για να....
περνάνε τα μέτρα από τη βουλή και αυτοί να διατηρούν –εκ περιτροπής- την… ιδεολογική τους καθαρότητα και την… αντιμνημονιακή τους υπερηφάνεια και ο ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει ενωμένος!
Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας
Ιδού το «ζουμί» της… ρηξικέλευθης πρότασης, που μόνο στη χώρα που ανθεί η… φαιδρά πορτοκαλέα θα μπορούσε να γίνει και να την δημοσιεύσει το επίσημο έντυπο όργανο του κυβερνητικού κόμματος: «Προτείνω: Πριν από κάθε τέτοια ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, καλέστε συνεδρίαση της Κ.Ο. και βάλτε στην κληρωτίδα τόσα διπλωμένα χαρτάκια, όσοι είστε. Δηλ. 149 αν είστε μόνοι σας, ή, 162 αν είστε μαζί με τους ΑΝΕΛ. Τα 151 χαρτάκια θα γράφουν μέσα «ναι». Τα υπόλοιπα θα γράφουν «όχι». Τραβήξτε κλήρο. Κάποιοι Ευτυχείς θα κληρωθούν να μείνουν στο ΟΧΙ. Οι υπόλοιποι, σε αυτή την επικείμενη στην Ολομέλεια της Βουλής ψηφοφορία σηκώνουν το σταυρό του ναι. Στην επόμενη όμως ψηφοφορία, οι Ευτυχείς του ΟΧΙ θα είναι διαφορετικά πρόσωπα, ενώ η ομάδα συνολικά θα παραμένει σταθερή στη στήριξη της κυβέρνησης, δίχτυ ασφαλείας για τον ακροβάτη πρωθυπουργό. Μ’ αυτό τον τρόπο η περηφάνεια του ΟΧΙ ανήκει σε Όλους, το βάρος τού Ναι επίσης σε όλους, χωρίς κανείς να το σηκώνει μόνιμα και να του μένει στίγμα».
Ομολογίες στελεχών των «Λαφαζανίστας»
Βέβαια, η προτείνουσα την καταγέλαστη αυτή λύση, εξηγεί παρακάτω και τη γενικότερη πολιτική σημασία της, ως «ελιγμού τακτικής», λόγω του «κινδύνου» της Χρυσής Αυγής: «Θα εξακολουθήσουμε να καλύπτουμε τον αντιμνημονιακό χώρο και δεν τον αφήνουμε βορά στην Χρυσή Αυγή». Μάλιστα! Κατά… διαβολική σύμπτωση, την ίδια έγνοια έχει και η ακροαριστερή… «βουλεύτρια» (έτσι αυτοαποκαλείται…) Γαϊτάνη, που ψήφισε «όχι»: «Πρέπει να παλέψουμε ώστε να κρατηθεί όρθια η Αριστερά, διαφορετικά όρθια θα μείνει η Χρυσή Αυγή». Αλλά και ο αριστερο-θολο-κουλτουριάρης των Λαφαζανίστας, Άρης Χατζηστεφάνου, που μιλώντας στην αριστερή γαλλική φυλλάδα “L’ Humanite” (Η Ανθρωπότητα) είπε τα εξής: «Ο Walter Benjamin έλεγε για τον φασισμό ότι ευδοκιμεί στα απομεινάρια των χαμένων επαναστάσεων. Υπό αυτή την έννοια, αν η ελληνική αριστερά χάσει αυτή την μάχη, αφενός θα σταλεί ένα αρνητικό μήνυμα σε όλα τα προοδευτικά κόμματα και σε όλους τους μαχητές της αριστεράς στην Ευρώπη, κυρίως όμως θα δώσει χώρο στους ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Θα τους δοθεί η ευκαιρία να παρουσιαστούν ως οι μοναδικοί εκπρόσωποι της αντι-συστημικής γραμμής και της γραμμής εναντίον της λιτότητας. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα πολύ σοβαρό κίνδυνο». Τέλος, και ο επίσης «Λαφαζανίστας» Κούρκουλας: «Οι νεοναζί κάνουν ό,τι μπορούν για να προσεγγίσουν τη λαϊκή δεξαμενή του «Όχι» μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων του 3ου μνημονίου. Είναι σωστό πως το έδαφος της προπαγάνδας των φασιστών είναι πιο βατό για τους νεοναζί μετά τη συμφωνία Τσίπρα-δανειστών και ο κίνδυνος ελλοχεύει».
«Αντιμνημονιακοί» για το φόβο της Χρυσής Αυγής!
Παρατηρούμε, ότι όλοι οι παραπάνω –σίγουρα κι άλλοι πολλοί που δεν το… μαρτύρησαν- επισείουν τον «κίνδυνο» της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να το παίξουν «αντιμνημονιακοί» για να καπελώσουν την αντίδραση του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού λαού στο νέο αριστερό Μνημόνιο. Να είστε, λοιπόν, σιγουρότατοι, πως αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, δεν θα υπήρχαν «όχι», «παρών» και αποχές μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στις ψηφοφορίες για τα προαπαιτούμενα του νέου Μνημονίου, παρά μόνο κάποιοι… αστερίσκοι να συνοδεύουν τα «ναι» τους, για τα μάτια του κόσμου!
Γνωρίζουν τα λαϊκά προβλήματα μόνο… εξ’ ακοής
Βέβαια, τι έχουνε να πούνε στο λαό, στις ευρύτερες λαϊκές μάζες τωνμ μνημονιοπλήκτων κι όχι στους παραδοσιακούς συριζομούρηδες – που είναι βολεμένοι και προνομιούχοι-, οι Λαφαζανίστας, η πορφυρογέννητη που-του-βου (και απόφοιτος του… Κολούμπια) και ο μεγαλοαστός κολοβόγιαν(ν)ης, που το παίζουν «αντιστασιακοί»; Για το χαμένο τους… Λένινγκραντ ή για το επόμενο παρακμιακό gay pride, που θα παρελάσει μέσα από τη βουλή τους; Και πώς να πείσουν τον κοσμάκη ότι αγωνίζονται για τα συμφέροντά του, όταν γνωρίζουν τα προβλήματα και τους καημούς του μόνο… εξ ακοής; Που έχουνε δουλέψει, ο Λαφαζάνης, ο Ήσυχος, ο Πετράκος και οι λοιποί… φίλοι του εργάτη; «Επαγγελματίες κομμουνιστές» ήτανε μια ζωή και πληρώνονταν από το κόμμα ή μεγαλο-συνδικαλιστές. Οι δε γυναίκες τους, είναι –στην συντριπτική τους πλειοψηφία- βολεμένες στο δημόσιο τις εποχές της σκληρής πασοκοκρατίας και βέβαια… συνδικαλίστριες (π.χ. σύζυγος Λαφαζάνη, στην Αγροτική Τράπεζα).
Κάνουν μπαμ από 1 χιλιόμετρο, ότι γεννήθηκαν προνομιούχοι!
Τι να μας πει η… αφέντρα Ζωή για τη ζωή της; Που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα σ’ ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και τα βρήκε όλα έτοιμα; Πότε πείνασε, πότε ξεπάγιασε, πότε έγινε μούσκεμα πηγαίνοντας βρέχοντας στο σχολείο με τα πόδια, πότε στερήθηκε το οτιδήποτε, πότε λιγουρεύτηκε κάτι –από ένα ταπεινό… σουβλάκι μέχρι ένα φόρεμα που κοστίζει όσο δέκα μηνιάτικα μιας φτωχής εργάτριας- και δεν το είχε ατάκα κι επιτόπου, με τα λεφτά του μπαμπάκα της, πότε αγχώθηκε για το επαγγελματικό της μέλλον; Ομοίως και ο… στιλάτος κολοβόγιαν(ν)ης, με τα παρδαλά πουκάμισα, τις «κόκκινες γραμμές» στα πέτα του σακακιού του και τον πατέρα πρόεδρο της «Χαλυβουργικής»! Από ένα χιλιόμετρο μακριά κάνουνε μπαμ ότι γεννήθηκαν προνομιούχοι!  
Σκούριασαν οι Σκουριές περιμένοντας τη… ρήξη του Λαφαζάνη
Και υπάρχει και κάτι χειρότερο: έχουν πλέον κυβερνητικό παρελθόν! Για παράδειγμα… Τις θυμάστε τις Σκουριές Χαλκιδικής; Δε μπορεί να μην τις θυμάστε. Τόσος ντόρος έγινε τα τελευταία χρόνια, με τις «Επιτροπές Αγώνα» των κατοίκων, που γύρευαν «τις ζωές μας πίσω», πορείες με μπροστάρηδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κωδωνοκρουσίες, καταλήψεις, ακόμα και έκνομες ενέργειες «αγνώστων», κατά προσώπων και πραγμάτων της «Ελληνικός Χρυσός». Ακούσατε τα χαμπέρια τους μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 25η Ιανουαρίου; Άκρα του τάφου σιωπή! Άχνα! Και οι χρυσωρύχοι τρίβουν τα χέρια τους που κυβερνάει η «πρώτη φορά αριστερά» και τα κονομάνε όμορφα κι ωραία! Και ποιος ήταν ο αρμόδιος υπουργός για τα μεταλλεία; Ο ΠΑΠΕΝ Λαφαζάνης, ο «Έλληνας Λένιν» – τρομάρα του! Αυτός, λοιπόν, που δεν τόλμησε να τα βάλει με τα αφεντικά μιας εταιρείας, κορδώνεται ότι θα τα βάλει με τα αφεντικά ολόκληρης της οικουμένης! Ε, άει σιχτίρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών