Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015

ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ «ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ» ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;

agrotes
Σε πλήρη απελπισία βρίσκονται οι αγρότες στη Βόρειο Ελλάδα, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι ενάντια στα προωθούμενα μέτρα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό σύστημα. Είναι μάλιστα, χαρακτηριστική η φράση που ακούγεται από τα χείλη τους, ότι δηλαδή «Είμαστε με το κλειδί στη μίζα».
Όπως υποστηρίζουν, οι αγρότες φορολογούνται ήδη από το πρώτο ευρώ και το λεγόμενο αφορολόγητο αφορά αποκλειστικά στις επιδοτήσεις, ενώ επισημαίνουν ότι ο αγροτικός και ο κτηνοτροφικός κόσμος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Όσον αφορά τα....
προωθούμενα φορολογικά μέτρα, υποστηρίζουν πως αν περάσουν και θεσπιστούν, οι αγρότες θα φτωχύνουν τόσο, που θα αναγκαστούν να μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους σε άλλα κράτη των Βαλκανίων, όπως η Βουλγαρία.
Εν όψει λοιπόν των φορολογικών μέτρων που προωθούνται, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Βόρειας Ελλάδας έχουν προγραμματίσει για τις επόμενες μέρες κινητοποιήσεις.
Αν φύγουν όλοι σιγά-σιγά για την Βουλγαρία, στο τέλος οι μόνοι που θα μείνουν θα είναι οι λαθρομετανάστες και οι «αλληλέγγυοι» (ή μάλλον μόνο οι λάθρο, αφού οι άλλοι είναι αλληλέγγυοι μόνο κατ΄όνομα, γιατί από χάρη…).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών