Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ομολόγησε την προδοσία: "Ο ελληνικός ορυκτός πλούτος ξεπουλιέται στους τοκογλύφους μέσω νόμου"!!!


Το ΥΠ.ΟΙΚ. του Σύριζα ομολόγησε το ξεπούλημα και την προδοσία: “Οι ελληνικοί υδρογονάνθρακες εκποιούνται στο ταμείο των 50 δισ. ευρώ”!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι "κόκκινες γραμμές" του "παττριώτη" Καμμένου που πήγαν...;! 

Όπως όλα δείχνουν, ο Σύριζα τώρα που συνήθισε στα μνημόνια, αποδεικνύεται... γρήγορος, αφού ήδη οι «καυτές διαπραγματεύσεις» βαίνουν προς το τέλος τους και καμία από τις πλευρές δεν προφασίζεται – έστω – την ύπαρξη σοβαρών διαφωνιών.
Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι ότι ο Σύριζα είναι ένα κόμμα σε ειδική αποστολή να διαλύσει ό,τι έχει απομείνει στη χώρα. Είτε μιλήσουμε για την λαθρομετανάστευση, είτε μιλήσουμε για το απεχθές τρίτο μνημόνιο, ο Σύριζα φροντίζει να υλοποιηθούν οι τελευταίες επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, πριν την οριστική καταστροφή και το ξεπούλημα της χώρας.
Μία από τις σημαντικότερες ελπίδες για....
την αναγέννηση της Ελληνικής Οικονομίας, ήταν και είναι φυσικά, ο πλούσιος ορυκτός πλούτος της χώρας μας, στον οποίο εντάσσονται και οι υδρογονάνθρακες του Αιγαίου, εκ των οποίων μόνο αυτοί Νοτίως της Κρήτης μπορούν να αποδώσουν κέρδη ύψους 427 δισ. ευρώ, σύμφωνα με έκθεση της Deutsche Bank. Πρόκειται δηλαδή για μία προοπτική κέρδους που ξοφλάει το χρέος και αφήνει και περίσσευμα, γύρω στα 80 – 90 δισ. ευρώ.
Ένα από τα κύρια σημεία του νέου αριστερού μνημονίου είναι η δημιουργία του λεγόμενου «Ταμείου Ξεπουλήματος», στο οποίο θα περιέλθουν περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου, μετοχές των κρατικών επιχειρήσεων, υποδομές, καθώς και ακίνητα του ελληνικού δημοσίου, όπως διαφημίζεται από την αρχή. Το Ταμείο θα αναλάβει να αποκομίσει κέρδος από όλα αυτά, το οποίο θα είναι 50 δισ. ευρώ.
Η Χρυσή Αυγή ήδη από το 2012 είχε πολλάκις τονίσει ότι ο πραγματικός στόχος των διεθνών τοκογλύφων και των μνημονίων που επιβάλλουν, από κοινού με τους πολιτικάντηδες, στην Πατρίδα μας είναι η υφαρπαγή του ορυκτού μας πλούτου, έναντι πινακίου φακής. Τελικώς αυτό, που επαναλάβαμε με πλειάδα αναρτήσεων αναμένεται να γίνει συντόμως πραγματικότητα, παρά τις «διαβεβαιώσεις» και τις «διαψεύσεις» των γνωστών ψευτών και πολιτικών απατεώνων του Σύριζα.
Όπως μεταδίδουν, πλέον ανοιχτά, τα ΜΜΕ και παραδέχονται στελέχη του ΥΠΟΙΚ, «Εκτός από τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου, τις μετοχές των κρατικών επιχειρήσεων, τις υποδομές και ακίνητα του ελληνικού δημοσίου τα οποία θα περάσουν κάτω από την "ομπρέλα” του, από το ΥΠΟΙΚ γίνεται γνωστό πως στο Ταμείο πιθανόν να ενταχθούν και όλα τα μελλοντικά έσοδα που θα προκύψουν από την εκμετάλλευση του ορυκτού/φυσικού πλούτου της χώρας -υδρογονάνθρακες κα.»
Σας παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, όπως αποτυπώνονται στο «Εθνικό Σχέδιο για μια Ελεύθερη και Ισχυρή Ελλάδα» που μπορείτε ανέτως να εκτυπώσετε και να διανείμετε σε κάθε ενδιαφερόμενο.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ (πετρελαίου, φυσικού αερίου, πολυτίμων μετάλλων). Deutsche Bank: «427 δισ. ευρώ κέρδος μπορεί να αποδώσουν τα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης» - Bloomberg: «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού στην Ευρώπη ξεπερνώντας τη Φινλανδία».
ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΗΓΩΝ: Απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, μέσω της επιδότησης της εγχώριας παραγωγής σε κάθε τομέα. Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέει ο Καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης: «1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της Πατρίδας».

Διαβάστε περισσότερα: Κυκλοφόρησε το νέο έντυπο υλικό με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής - Κατεβάστε το σε pdf και διαδώστε το παντού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών