Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ-ΖΩΗΣ

konstantopoulou

Γράφει ο Αντίοχος

Συμβαίνει –ειδικά τον τελευταίο καιρό- να πέφτουμε συνεχώς μέσα στις προβλέψεις μας, παρότι η εποχή είναι δύσκολη για προβλέψεις. Έτσι, μετά από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, που προαναγγείλαμε μετά βεβαιότητος από τον… Ιούλιο, επιβεβαιωνόμαστε και στο θέμα της απερχόμενης που-του-βου.
Ενώ, λοιπόν, μέχρι χθες όλοι είχαν προδιαγράψει την πορεία της στο κόμμα των Λαφαζανίστας, ξαφνικά κυκλοφόρησε η είδηση («διαρροή») σ’ όλα τα ΜΜΕ ότι η λεγάμενη θα φτιάσει δικό της κόμμα, το οποίο –θέλοντας και μη- θα συνεργαστεί εκλογικά με τους Λαφαζανίστας στις προσεχείς εκλογές, αλλά μετά θα ακολουθήσει το δικό του δρόμο προς τη… δόξα (ή μήπως προς τη… λόξα;).
Και βέβαια, η...
αυτόνομη πορεία της (προσεχώς πρώην…) που-του-βου, οφείλεται στο ότι η ακόρεστη αρχομανία της δε χωράει σε κόμματα άλλων, παρά μόνο σ’ ένα δικό της!
Και στο σημείο αυτό, σας υπενθυμίζουμε ένα άρθρο μας με έντονα… χιουμοριστική διάθεση και με τίτλο «ΖΩΗ-ΚΟΕ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΛΑΕ!», ΠΡΙΝ από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ:
Όπισθεν ολοταχώς έκαναν οι διαβόητοι Λαφαζανίστας-Πολιτικοί Απατεωνίστας, μόλις πληροφορήθηκαν ότι ο Τσίπρας μπορεί να γυρέψει ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή. Ομοίως και η αφέντρα Ζωή, που –παρότι είναι μεγάλη «γλωσσού»- στη συγκεκριμένη περίπτωση τουμπεκιάστηκε και απόφυγε να πάρει θέση. Ίσως, γιατί τρέμει τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ πιο πολύ κι από τους Λαφαζανίστας ακόμα, καθότι σε τέτοια περίπτωση θεωρείται πολιτικά ξοφλημένη.
Κι αυτό, γιατί κατ’ αρχάς, εκτός από την Ραχήλ Μακρή, δεν υπάρχει άλλος βουλευτής που να την ακολουθεί. Κατά δεύτερον, οι Λαφαζανίστας –ακόμα κι αν φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ- είναι εξαιρετικά απίθανο να τη δεχθούν στο… κοτέτσι τους, γιατί η θρασύτατη αρχομανία της μαντάμ βοά και κράζει, κι αυτοί έχουν αρχηγό, δε θέλουν άλλον… Ωστόσο, υπάρχει και… τρίτος πόλος στον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας οργανισμός. Το ενιαίο κόμμα έχει διασπαστεί στα τρία. Αυτοί που είναι στο Μαξίμου, η ομάδα του Λαφαζάνη και η ΚΟΕ», όπως είπε και ο μπάρμπα-Μανώλης Γλέζος.
Κι αν πιστέψουμε τα παραπολιτικά δημοσιεύματα των συστημικών εφημερίδων, μόνο οι τροτσκιστές της συνιστώσας ΚΟΕ (που τυχαία –εφόσον δεν είχαν δημοσίως δηλώσει ότι ανήκουν σ’ αυτήν…- εξέλεξε 5 βουλευτές) καλοβλέπουν την που-του-βου. Έτσι, η μόνη λύση είναι να τα κάνει πλακάκια με την ΚΟΕ και να γίνει… αρχηγός της.
Μάλιστα, η ιστοσελίδα μας βρήκε και την… καταλληλότερη επωνυμία ενός τέτοιου σχήματος: Ζωή-ΚΟΕ. Αλλά και το… σύνθημα με το οποίο θα απευθυνθεί στις λαϊκές μάζες: Ζωή-ΚΟΕ, το κόμμα σου λαέ!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών