Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

Εφημερίδα Συντακτών: Άνετα τρίτη η Χρυσή Αυγή με αέρα ανόδου σε διψήφια ποσοστά!

Δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata η οποία δημοσιεύεται στην «Εφημερίδα των Συντακτών» αναδεικνύει ξεκάθαρα την Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση, με διαφορά από το τέταρτο κόμμα και με ποσοστό αναποφάσιστων 25,5%!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 6,5%, το οποίο με αναγωγή ανέρχεται περίπου στο 9%. Επιβεβαιώνονται συνεπώς όλες οι πληροφορίες αναφορικά με τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από μια σειρά δημοσκοπήσεων οι οποίες πρόκειται να δημοσιευθούν...
το σαββατοκύριακο, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Το γεγονός δε, οτι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Prorata, η οποία έγινε για λογαριασμό της απόλυτα εχθρικής προς τη Χρυσή Αυγή, ακροαριστερής φυλλάδας «Εφημερίδα των συντακτών», προσδίδει βαρύνουσα σημασία στα πολιτικά συμπεράσματα. Το κυριότερο εξ αυτών είναι ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 9% περίπου, με διαρκώς αυξητικές τάσεις.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η στρατευμένη, είτε φιλελεύθερη είτε μαρξιστική, δημοσιογραφία προειδοποιεί συνεχώς αυτό τον καιρό για τον μείζονα κίνδυνο εκρηκτικής αύξησης των ποσοστών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Αφού λοιπόν και οι ακροαριστεροί υβριστές και διώκτες του Κινήματος υποχρεώνονται να το αναδείξουν καθαρά και ξάστερα στην τρίτη θέση και πολύ κοντά σε διψήφια ποσοστά, αντιλαμβάνεται ο καθένας πως η Χρυσή Αυγή έχει αποκτήσει μια τεράστια δυναμική απήχησης στον Ελληνικό Λαό, την οποία δεν μπορούν να ανακόψουν τα συστηματικά ψεύδη των κομμάτων της κλεπτοκρατίας και των πληρωμένων κονδυλοφόρων.

Από την άλλη πλευρά βεβαίως, ούτε κατ' ελάχιστο δεν πρέπει να επαναπαύονται οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος: όσο υψηλότερα θα είναι η Χρυσή Αυγή, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η Εθνική Αντίσταση και συνεπώς τόσο εγγύτερα θα βρίσκεται για το Λαό μας η ώρα της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης!





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών