Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

Θαύμα, θαύμα! Οι λαφαζανικοί που πριν τουμπεκιάζονταν τώρα καταγγέλουν την συμμετοχή της Ελλάδας σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ!

Γράφει ο Αντίοχος

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο αυτό το περιφερόμενο τσίρκο του Λαφαζάνη, το χαρακτηρίσαμε Λαφαζανίστρας-Κουδουνίστρας-Πολιτικούς Απατεωνίστας. Καθόλου τυχαία βεβαίως…
Και ιδού μια πρόχειρη απόδειξη…

Αυτές τις μέρες γίνεται η NATOϊκη άσκηση με την ονομασία «Swift Response – 2015», στην Βουλγαρία, με τη συμμετοχή της Γερμανίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και της Ιταλίας, της Ελλάδος και άλλων κρατών-μελών του ΝΑΤΟ. Την συμμετοχή της χώρας μας καταγγέλλουν τα τσίρκουλα οι Λαφαζανίστας, με ανακοίνωσή τους. Δείτε θράσος: 

«Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει τη συμμετοχή της χώρας μας στην εν λόγω ΝΑΤΟικη άσκηση που υπηρετεί τους ψυχροπολεμικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς της βορειοατλαντικής συμμαχίας και των δορυφόρων της. Δεσμεύεται δε για ανάληψη των κατάλληλων πρωτοβουλιών προκειμένου η Ελλάδα να απεμπλακεί από το μονοπώλιο των σχέσεων με την ευρωατλαντική συμμαχία και να αποκτήσει πραγματική πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, που θα αποβλέπει στην ειρήνη και την ευημερία όλων των κρατών της περιοχής».

Γιατί θράσος; Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που η Ελλάδα συμμετέχει σε άσκηση με «ψυχροπολεμικούς» και «ιμπεριαλιστές». Και λέμε φέτος, εννοώντας μετά την 25η Ιανουαρίου, με «πρώτη φορά αριστερά» στην εξουσία και εξέχοντες...
Λαφαζανίστας στα υπουργεία – και μεταξύ αυτών τον… κομμαντάντε Ήσυχο (arriba muchatchos!), αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμύνης, άρα και μεταξύ αυτών που αποφάσιζαν για τη συμμετοχή της Ελλάδος σε τέτοιες ασκήσεις. Και μάλιστα, οι ασκήσεις αυτές έγιναν επί ελληνικού εδάφους! Για παράδειγμα, έτσι πρόχειρα θυμόμαστε την αεροναυτική άσκηση «Ηνίοχος», με συμμετοχή Ελλάδος, ΗΠΑ και Ισραήλ, τον Απρίλιο, την άσκηση «Noble Dina 15», με τις ίδιες συμμετοχές (Ελλάδος, ΗΠΑ, Ισραήλ) που έγινε τον Μάιο και την «Olympus Summit 2015)LYMPUS SUMMIT 2015»που έγινε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, με συμμετοχή Ελλάδος και Ισραήλ.

Τι έκαναν οι Λαφαζανίστας όταν γίνονταν οι παραπάνω ασκήσεις, που μετέτρεπαν την Ελλάδα μας σε αμερικανοσιωνιστικό προτεκτοράτο και «πεδίο βολής φτηνό, που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι»; Τουμπεκιάζονταν τα ζαγάρια, γιατί ήτανε υπουργάρες και μασάγανε καλά!

(ΥΓ): Κόφτε τους τη μάσα μια για πάντα! Ψήφο στην Χρυσή Αυγή!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών