Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

Χαλιουνται οι κομμουνιστές επειδή οι Έλληνες γιγαντώνουν την Χρυσή Αυγή σε Πειραιά και Β' Αθήνας!

Νέο οχετό λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας που εδρεύει στον Περισσό. Σε σύναξη μπολσεβίκων, ο γενικός γραμματέας της συμμορίας άρχισε να μυξοκλαίγεται με οδυρμό, επειδή ο Ελληνικός Λαός ενισχύει συνεχώς τη μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης, τη Χρυσή Αυγή!

Χαρακτηριστικό της κομμουνιστικής μυθοπλασίας κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών (την οποία η ΝΔ του Σαμαρά μετέτρεψε σε παράνομη πολιτική δίωξη), είναι το παραλήρημα Κουτσούμπα, το οποίο παραθέτουμε αυτολεξεί: «...Καραμπινάτο συστημικό παιδί του είναι αυτή η ναζιστική εγκληματική οργάνωση. Μην ξεχνάτε ότι ο χιτλερισμός, ο φασισμός, ο Μεταξάς, μέσα από κοινοβουλευτικές διαδικασίες αναδείχτηκαν. Κανένας Έλληνας και Ελληνίδα εργαζόμενη, κανένας νέος και νέα δεν πρέπει να επιτρέψει, να της δώσει τη δυνατότητα να κομπάζει ότι...
είναι τρίτη πολιτική δύναμη, να βγαίνει λάδι μόνο και μόνο επειδή μέσα κι έξω από τη Βουλή βγάζει άναρθρες αντιμνημονιακές κραυγές. Κανένα συγχωροχάρτι μη δώσουν οι γειτονιές του Πειραιά και της Β' Αθήνας στους στυγνούς δολοφόνους...»!

Το γεγονός και μόνο οτι επικεντρώνεται σε Πειραιά και Β΄ Αθήνας φανερώνει πως η Χρυσή Αυγή επελαύνει στις προαναφερθείσες περιφέρειες, ενώ η συμμορία του καταποντίζεται. Γιατί όμως Πειραιά και Β΄ Αθήνας; Διότι εκεί είναι οι λαϊκές γειτονιές που κατανόησαν την πολυετή απάτη των κομμουνιστών και στράφηκαν μαζικά προς τη Χρυσή Αυγή!

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει δυναμικά στην πρωτοπορία της Εθνικής Αντίστασης και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο την εμπιστεύεται ο Ελληνικός Λαός.

Σε αντίθεση με το ΚΚΕ, που από κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας μετεξελίχθηκε σε συνιστώσα της ΝΔ και πραίτορα των Μνημονίων!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών