Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 17, 2015

Η ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ

simaia-syntagma)__article__article
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Με χαροποίησε το γεγονός όπου, ανήμερα της Παναγίας, η κρατική τηλεόραση φιλοξένησε τη δήλωση του συναγωνιστή Η. Κασιδιάρη, για τον πανηγυρικό της ημέρας από το νησί της Τήνου. Έστω και αυτή η μικρή προβολή, κάτι είναι, από την ολοκληρωτική αφάνεια που έχουν για το κίνημά μας τ άλλα ΜΜΕ, με εξαίρεση όταν θέλουν να μας βρίσουν. Το βρίσιμο όμως που τρώμε, ως κίνημα, δεν είναι τυχαίο. Πιστέψτε με, ουδείς θα ασχολούνταν με τη Χρυσή Αυγή αν οι κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους οι άρχοντες της διαπλοκής, έδειχναν για μας αποτελέσματα καθίζησης. Μάλλον το άκρως αντίθετο πρέπει να συμβαίνει με τα ποσοστά του κινήματός μας, πάρτε μία γεύση από την «Καθημερινή της Κυριακής», όπου οι κ.κ. Παπαχελάς, και Μανδραβέλης γράφουν μεταξύ άλλων:
«Με δεδομένη την αφασία που παρατηρείται στον αστικό πολιτικό χώρο, τα πράγματα θα..
γίνουν επικίνδυνα. Ο πολίτης που δεν βλέπει φως, που πιστεύει πια ότι «όλοι ίδιοι είναι, ψέματα μας λένε» και που δεν διακρίνει κάποιον ηγέτη με σχέδιο και όραμα πουθενά στον ορίζοντα θα πάει στα άκρα. Αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος αυτή την ώρα/Παπαχελάς»
«Το τέλος αυτού του δικομματισμού είναι ένας από τους πυλώνες της μεταπολίτευσης που έχουν καταρρεύσει. Στα συντρίμμια του, βέβαια, φύτρωσαν και άνθη του κακού που δεν περιποιούν τιμή σε μια κοινωνία που, σαράντα χρόνια τώρα, τραγουδούσε «δεν θα περά… δεν θα περάσει ο φασισμός». Δυστυχώς στο λίκνο της Δημοκρατίας, όπως συνηθίζουμε να περηφανευόμαστε για τη χώρα μας, το απεχθέστερο από τα φασιστικά κόμματα μπήκε στη Βουλή και τώρα είναι σε θέση θα πάρει και την τρίτη εντολή. Ας ελπίσουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία από τις φούσκες που δημιούργησε η κρίση, αν και φοβόμαστε το αντίθετο…/Μανδραβέλης»
Οι παραπάνω αρθρογράφοι, δεν λέγουν εμμέσως ότι, είναι αναπόφευκτη η άνοδος της Χρυσής Αυγής, αλλά το λένε άμεσα και ευθέως. Από όλους τους συναγωνιστές που αρθρογραφούν στον «εθνικισμό», έχει γραφτεί πολλάκις ότ,ι η μη εφαρμογή του νέου μνημονίου, θα επιφέρει άνοδο των ποσοστών του Λαϊκού Συνδέσμου. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μας το επιβεβαιώσει και ο κύριος Παπαχελάς, διευθυντής «παρακαλώ» της καθημερινής. Από την άλλη μεριά, αφού στολιστήκαμε άλλη μία φορά με ψεύδη και συκοφαντίες, από τον αγαπητό μας κ. Μανδραβέλη, ο οποίος προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη ότι, ως λίκνο της δημοκρατίας η Χώρα μας, μολύνθηκε από τη Χρυσή Αυγή. Ωρέ Πάσχο ! Θέλεις και τα γράφεις αυτά ή σου ξεφεύγουν; Η καταβαράθρωση και ο ξεπεσμός όλως των θεσμών που επικρατούν σήμερα στην Ελλάδα, έχουν καμιά σχέση με το λίκνο που ευαγγελίζεσαι; Δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο, ακυβέρνητη πολιτεία είναι η Πατρίδα μας, και συ ονειρεύεσαι ότι ζούμε στην αρχαία Ελλάδα και στην εποχή του Περικλή; Ας γίνουμε λίγο σοβαροί κ. Μανδραβέλη. Εξάλλου κάποια στιγμή θα χρειαστεί να γράφετε όλη την αλήθεια, όπως αυτή θα διαμορφώνεται όταν εθνική ηγεσία αναλάβει τα ηνία της Χώρας μας. Αλήθεια, πως θα το αντέξετε αυτό, μου λέτε; Αντίλογος βέβαια από τις μονολεκτικές μου ερωτήσεις δεν πρόκειται να υπάρξει. Τώρα όσον αφορά τις φούσκες, τα μπαλόνια και τα βρισίδια περί Χρυσής Αυγής, που ευαγγελίζεται ο Πάσχος, περισσότερο το κάνει για να γεννηθούν αμφιβολίες, αλλά δεν πρόκειται να πετύχει τίποτε ούτε με αυτό. Και ο λόγος της αποτυχίας έγκειται στη σκληρή πραγματικότητα που τυραννά σήμερα τον καθένα από μας, είτε με πολιτικά ψεύδη, είτε με κεφαλικούς φόρους.  
(ΥΓ): Ο κίνδυνος για τον κ. Παπαχελά, είναι ότι μπορεί να μείνει χωρίς δουλειά, όχι εξαιτίας βέβαια της Χρυσής Αυγής. Οπότε θα εισηγηθώ να του προταθεί μία στήλη στον «εθνικισμό της Κυριακής», για να επανορθώσει τις δημοσιογραφικές του ανομίες, μαζί με τον Πάσχο φυσικά, αλλά και τη Μάνδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών