Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 17, 2015

Πάμε για πρόωρες εκλογές και “διάλυση” του Σύριζα;


Πάμε για πρόωρες εκλογές και “διάλυση” του Σύριζα;

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Πληθαίνουν τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία πρόκειται εντός των προσεχών ημερών μετά την ψήφιση από την Βουλή των προαπαιτουμένων η κυβέρνηση να προχωρήσει σε συμφωνία, δηλαδή σε νέο μνημόνιο και στην συνέχεια να προκηρύξει εκλογές.
Πως είναι δυνατόν όμως να συμβεί αυτό όταν σύμφωνα με την απόφαση της τελευταίας της συνεδριάσεως της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να λάβει χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου έκτακτο συνέδριο; Ο μόνος τρόπος είναι να ζητήσει ο Τσίπρας τις παραιτήσεις των βουλευτών, οι οποίοι ψηφίζουν όχι, και στην περίπτωση που αυτοί αρνηθούν να...
τους διαγράψει. Τότε επικαλούμενος μεγάλο εθνικό θέμα, θα ζητήσει όσο το δυνατόν συντομότερα εκλογές.
Εδώ τίθεται το ερώτημα εάν η Ευρώπη, εάν οι δανειστές, επιτρέψουν την διενέργεια εκλογών. Στην ουσία εάν η σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια θα είναι σαν να διαλύει τον ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτός ιδρύθηκε και υπήρξε από την εποχή του 4%.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα, αφού η κυβέρνηση δεν έχει συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής, πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία των διερευνητικών εντολών και όσο κι αν δεν το θέλουν εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως πρέπει να πάρει και το τρίτο κόμμα δηλαδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Επίσης οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν με υπηρεσιακή κυβέρνηση. Αυτό τουλάχιστον λέει το Σύνταγμα, τώρα το τι θα γίνει δεν γνωρίζουμε, αφού έχουν γίνει και χειρότερα.
Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του προσδοκά ότι με μία διαγραφή των ακραίων κομμουνιστικών στοιχείων του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ένα άνοιγμα προς το κέντρο και θα πάρει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό. Αμφίβολη η μοίρα του κυβερνητικού εταίρου, του κόμματος ΑΝΕΛ, το οποίο όλα δείχνουν ότι θα υποστεί φθορά σε ενδεχόμενες εκλογές. Φθορά η οποία ίσως του στοιχίσει ακόμη και αυτή την ίδια την παρουσία του στην Βουλή. Στην περίπτωση αυτή έχει πέσει και το σενάριο κοινής καθόδου του κόμματος Τσίπρα πλέον και όχι ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος Καμμένου στις εκλογές. Εάν συμβεί αυτό θα έχουμε ένα ακόμη πολιτικό παράδοξο από τα όχι λίγα τα οποία έχουν συμβεί σε αυτή τη χώρα.
Βέβαιη είναι η πτώση της Ν.Δ., η οποία θα εισπράξει ακόμη εντονότερα την φθορά από την διακυβέρνηση Σαμαρά και επιπλέον το γεγονός ότι είναι απόλυτα ταυτισμένη με την πολιτική του νέου αριστερού μνημονίου. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ένα μέρος της ψηφομάζας πηγαίνει πάντοτε με τον πρώτο ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων, οι οποίες στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά δεν υπάρχουν.
Προς πτώση οδεύουν τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και το ΚΚΕ, ενώ το Ποτάμι, το οποίο έχει μία ανεκδιήγητη πολιτική από την μια πλευρά φιλελεύθερη και από την άλλη αριστερή (“όλοι οι καλοί χωράνε” στην συγκεκριμένη περίπτωση), ουδείς γνωρίζει σε τι βαθμό θα ανέβει το βλακόμετρο των Ελλήνων ψηφοφόρων!
Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν εάν θα έχουμε πρόωρες εκλογές ή όχι. Σε όλες τις περιπτώσεις, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι έτοιμη να λάβει μέρος και σε αυτή την εκλογική μάχη κι όλα δείχνουν σύμφωνα με έγκυρους πολιτικούς αναλυτές εντός κι έκτος της χώρας ότι το ποσοστό της θα ανέβει.
Ν. ΚΟΡ.

Υ.Γ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "Λαφαζανίστας" θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, επειδή αλλιώς θα χάσουν το βουλευτιλίκι, αφού δεν προλαβαίνουν να καταρτίσουν ψηφοδέλτια, χώρια που ακόμα και αν τα καταρτίσουν ελάχιστοι θα καταφέρουν να διασωθούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών