Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 17, 2015

"Βασιλικές" ανέσεις για τους λαθρομετανάστες στον Βοτανικό... Λίγα μέτρα πιο κάτω Έλληνες ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια!!


Κράτος εν κράτει ο καταυλισμός των λαθρομεταναστών στον Βοτανικό - Με ανέσεις “σεΐχη” οι κατατρεγμένοι

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ύβρις ενάντια σε ένα περήφανο Έθνος συνεχίζεται από τα ανθελληνικά σκύβαλα των ΣΑΝΕΛ και της "πρώτης φοράς Αιστεράς", αλλά η Νέμεσις θα έρθει σύντομα.
 
Προνόμια και ανέσεις που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν είχαν φανταστεί και τα οποία κανένα κράτος στη γη -πλην της ελληνόφωνης Μπανανίας- δεν πρόκειται ποτέ να τους εξασφαλίσει, απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες που μεταφέρθηκαν με κυβερνητική εντολή στο Βοτανικό.
Σε έναν χώρο ο οποίος στην πραγματικότητα θα αποτελούσε πολυτέλεια για μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού που διαβιεί στην εξαθλίωση, οι λαθροεισβολείς απολαμβάνουν πέραν της στέγης, του κλιματισμού, του δικτύου αποχέτευσης, υδροδότησης και ηλεκτρικού ρεύματος, τρία γεύματα την ημέρα, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, υπό την εξόχως «αυστηρή» προϋπόθεση να εισέρχονται στον καταυλισμό συγκεκριμένη ώρα η οποία θα αποφασιστεί!
Όπως μάλιστα ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους συνεργάτες της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, το μενού των....
τριών γευμάτων είναι συμβατό με την θρησκεία τους! Όπερ σημαίνει ότι το «ελληνικό» Κράτος όχι μόνο κατά παράβαση του Συντάγματος και των Νόμων ανέχεται τους εισβολείς και τους φιλοξενεί, αλλά προσαρμόζεται στις απαιτήσεις τους λες και είναι οι Έλληνες υπόχρεοι στους λαθρομετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα!
Εξίσου τραγελαφικό το γεγονός της απόφασης υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων να καθαρίζουν το χώρο δυο φορές την ημέρα! Γιατί δεν πάνε να τους καθαρίζουν οι πολιτικοί τους προστάτες της κυβέρνησης, οι τάχα «ευαίσθητοι» δημοσιογράφοι και οι κατ' επάγγελμα «αλληλέγγυοι»;
Ο λογαριασμός, φυσικά, από τα προνόμια Σεΐχηδων που απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες, δεν θα βαραίνει ούτε την κυβέρνηση των λαθρολάγνων, ούτε τους α λα καρτ «ανθρωπιστές» δημοσιογράφους και κρατικοδίαιτους αντιρατσιστές αλλά τον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό.
Για να αποκατασταθεί η συνταγματική νομιμότητα και να εφαρμοστούν οι Νόμοι του Κράτους, επιβάλλεται πρωτίστως να εκλείψουν πολιτικά τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα που επενδύουν το πολιτικό τους μέλλον στους λαθρομετανάστες.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών