Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 17, 2015

Ο Τ(Σ)ατσόπουλος αποκαλύπτει τη "στημένη" διαμαχη εντός του ΣΥΡΙΖΑ για το "αριστερό" Μνημόνιο... "Παραμύθι η κόντρα Λαφαζάνη - Τσίπρα"

tatsopoylosmpoytaris
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα γνωρίζει εκ των έσω ο "συγγραφέας" και  ξέρει το "επικοινωνιακό" παιχνίδι που στήνεται από τους άθλιους "συντρόφους" του, για να νομίσει ο λαός ότι..... αντιστέκονται!

Γράφει ο Αντίοχος

«Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», λέει ο λαός μας και στην περίπτωσή μας ο γνωστός για τις… σεξουαλικές του επιδόσεις –έχει «περάσει» τη μισή Αθήνα- Τσατσόπουλος (που μικρός δεν είναι…) υποστηρίζει ότι η «διαμάχη» μεταξύ του Τσίπρα και των Λαφαζανίστας είναι στημένη δουλειά, προς εξαπάτηση του κοσμάκη και εγκλωβισμό του στο μαντρί του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού τι έγραψε στο Facebook ο λεγάμενος –ο οποίος, επιπλέον ήταν για ένα φεγγάρι στον ΣΥΡΙΖΑ και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα καλύτερα από τον καθένα- σχολιάζοντας κείμενο των Λαφαζανίστας στην Iskra, σύμφωνα με το οποίο «τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας δεν επιθυμούν να....
ρίξουν την κυβέρνηση, αλλά να ανακόψουν τη μνημονιακή της πορεία»:
«Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, εδώ και πάνω από ένα μήνα, να μιλάω και να γράφω για τη συμπαιγνία Τσίπρα και Λαφαζάνη. Έτσι θα το πάνε ως το τέρμα, εάν οι ψηφοφόροι τους δεν αποφασίσουν κάποτε να αντιδράσουν στο δούλεμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών