Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2015

κ. ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;

TSIPRAS-KLINTON-PATRATORAG.R
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Την αναγκαιότητα αναδιάρθρωσης του χρέους αλλά και της προσέλκυσης επενδύσεων ώστε να ανακάμψει η ελληνική οικονομία, ανέδειξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δημόσια συζήτηση στην οποία συμμετείχε με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου του ιδρύματος Κλίντον, στη Νέα Υόρκη. Το ίδιο είχε πράξει λίγες ώρες νωρίτερα, στην ομιλία του ενώπιον της ειδικής συνόδου του ΟΗΕ για την ανάπτυξη.»
Αυτό διαβάζουμε και ακούμε σήμερα από όλα τα ΜΜΕ της Χώρας μας. Κάτι αντίστοιχα με αυτά που μας έλεγε ο Τζέφρυ το 2009, ο Σαμαράς το 2012, καθώς και ο....
Τσίπρας σήμερα, ως άξιος συνεχιστής των προηγούμενων που κατείχαν τη νομή της εξουσίας. Και θεωρήθηκε, από τους αδαείς του εκλογικού σώματος και όχι μόνο, ότι ήταν μεγάλο πράγμα να συναντηθεί ο Τσιπρας με τον Κλίντον (!!!), όπως επίσης, είναι ακόμη μεγαλύτερο κατόρθωμα να μιλήσει Έλληνας πρωθυπουργός στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών ( !!! ), όλα αυτά με την αμέριστη συμπαράσταση των αμαρτωλών ΜΜΕ. Ενόψει τεραστίων εσωτερικών προβλημάτων, με τη λαθρομετανάστευση να βρίσκεται στα όρια εκτράχυνσης, με σχολεία να υπολειτουργούν ή να μην λειτουργούν καθόλου, με την αδυναμία των ασφαλιστικών ταμείων να ανταποκριθούν στις συντάξεις του Οκτωβρίου, με τη φορολογική λαίλαπα που ετοιμάζεται να κινήσει κατά πάντων, το ταξίδι του Τσίπρα στο Αμέρικα ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Έτσι γίνεται ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης. Αυτά βλέπει ο κακόμοιρος λαός μας και θαμπώνεται και νομίζει ότι θα στείλουν τα ντόλαρς οι αμερικάνοι να μας σώσουν. Άκου πήγε ο Τσίπρας στην Αμερική; Και τι έγινε δηλαδή, πέρα από το να χεστεί η φοράδα στο αλώνι; ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ. Και για να σας αποδείξω ότι είναι μούφα το ταξίδι Τσίπρα στην Αμερική, θα σας πω το εξής; Ποιος σοβαρός επενδυτής θα επενδύσει τα ωραία του λεφτουδάκια σε μία χώρα με ασταθές φορολογικό πλαίσιο, όπως το δικό μας; ( κοντολογίς δεν ξέρουμε τι νέα φορολογία θα μας ξημερώσει αύριο το πρωί).  Ποιος σοβαρός επενδυτής θα επενδύσει σε μία χώρα, όπως η δική μας, που η υφιστάμενη φορολογία των Α.Ε υπερβαίνει το 30 %; Ποιος σοβαρός επενδυτής θα επενδύσει στη Χώρα μας όταν γνωρίζει  εκ των προτέρων το πρόβλημα που δημιουργεί, δεκαετίες τώρα, ο «προοδευτικός» συνδικαλισμός; Τέλος, ποιος σοβαρός επενδυτής θα επενδύσει σε χώρα με ασταθές πολιτικό σύστημα, όπως η δική μας; Κανείς. Μόνο παλαβός επενδυτής θα έκανε κάτι τέτοιο, και εξ’ όσων γνωρίζω παλαβοί επενδυτές δεν υπάρχουν. Οπότε το ταξίδι Τσίπρα στην Αμερική ήταν, ή εμμέσως να πάρει εντολές (κάτι που προϋποθέτει συνάντηση με τον πλανητάρχη), όπως έκαναν όλοι οι προκάτοχοί του στο παρελθόν, κοινώς να σκύψει το κεφάλι ξεπουλώντας ταυτόχρονα τη Χώρα μας ή αυτό που προείπα ότι είναι ταξίδι για  αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα φλέγοντα καθημερινά προβλήματα. Όπως και να ‘χει πάντως, για καλό δεν πήγε  ο Τσίπρας στην Αμερική, κάτι που θα γίνει κατανοητό τον επόμενο καιρό.
Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι, η ανάκαμψη των δημοσιονομικών όσο δε και των κατανευσάντων,  αξιών και αρχών, προϋποθέτουν στιβαρή πολιτική ηγεσία, και όχι τσαρλατάνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών