Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2015

Πρετεντέρης με τρόμο: "Στηρίξτε την ΝΔ, αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή!"


Κώδωνας κινδύνου από Πρετεντέρη: Στηρίξτε την ΝΔ, αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

Μια σαφή εικόνα της εύρυθμης λειτουργίας του πολιτικού συστήματος δίνει ένας από τους πλέον συστημικούς δημοσιογράφους, ο Γιάννης Πρετεντέρης.
Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ γράφει στα «Νέα», ότι όποιος και αν εκλεγεί στην ηγεσία της ΝΔ «θα υποχρεωθεί να κάνει το ίδιο πράγμα: να εκπροσωπήσει όσους πλήττονται από την κυβερνητική πολιτική» και αφού στην συνέχεια ξιφουλκεί (!) κατά του τρίτου Μνημονίου (ποιος, ο Πρετεντέρης!) καταλήγει το κείμενό του ως εξής, μιλώντας για όσους θίγονται από τη νέα φοροκαταιγίδα:
«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν σκέφτηκαν να τους εκπροσωπήσουν το καλοκαίρι. Θα πρέπει τώρα να τους προστατεύσουν στην καταιγίδα και να αντιπαλέψουν μια πολιτική που....
τους στοχοποιεί. Ακόμη κι αν προκύπτει από ένα πρόγραμμα που τα ίδια κόμματα απερίσκεπτα ψήφισαν. Αυτονόητο στη δημοκρατία, θα μου πείτε. Από τη στιγμή που μια κυβέρνηση εφαρμόζει μια πολιτική, τότε κάποιος οφείλει να εκπροσωπεί εκείνους που πλήττονται από αυτήν την πολιτική. Είναι η ίδια συζήτηση που ανακυκλώνεται από το 2010. Θυμάστε διάφορους κουφιοκεφαλάκηδες που ζητούσαν από τη ΝΔ να συνδράμει τον Παπανδρέου για το Μνημόνιο ή που θεωρούσαν λύση την κυβέρνηση Παπαδήμου; Ε, ακόμη να βάλουν μυαλό!... Και τουλάχιστον τότε δεν υπήρχε ακόμη Χρυσή Αυγή».
Αυτό το οποίο θέλει να πει ξεκάθαρα ο Πρετεντέρης είναι ότι ο ρόλος της ΝΔ ως αντιπολίτευση απέναντι στη νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση είναι απαραίτητος, γιατί το καθεστώς χρειάζεται να υπάρχει μια ελεγχόμενη εναλλακτική λύση εξουσίας και η ΝΔ αποτελεί μια τέτοια λύση. Όποιος, λοιπόν, και να βγει αρχηγός στη ΝΔ είναι σαφές ότι θα στηριχτεί από το εκδοτικό κατεστημένο των «νταβατζήδων» στα ΜΜΕ, για να κρατήσει την όλη κατάσταση ελεγχόμενη από ανεξέλεγκτες εισροές ψηφοφόρων στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Όπως πολύ καθαρά λέει ο Πρετεντέρης, η ΝΔ θα πρέπει να πάει «κόντρα» στην μνημονιακή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, όχι βεβαίως γιατί θα πιστεύει σε μια τέτοια γραμμή, αλλά γιατί σε αντίθετη περίπτωση «όλο το χαρτί» θα πάει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Γιατί μπορεί, όντως, τότε από το 2010 έως το 2012 να μην υπήρχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Βουλή, τώρα όμως υπάρχει! Και αποτελεί την μόνο Γνήσια και Συνεπή αντιμνημονιακή φωνή αντίστασης του Ελληνικού Λαού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών