Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2015

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ… ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

ANARXIKOI98
Γράφει ο Αντίοχος

Όταν οι «αναρχικές» (αριστεριστές κυπιτζήδες στην υπηρεσία του βαθέως κράτους – παρακρατικοί) συμμορίες επιτίθενται ή και εισβάλλουν ακόμα (σε κλειστά εννοείται…) γραφεία της Χρυσής Αυγής, προξενώντας καταστροφές, η αστυνομία «δεν ξέρει τίποτα» και πάντα καταφτάνει στο χώρο αφού έχει αποχωρήσει και το τελευταίο παρακρατικό σκουπίδι.
Δε συμβαίνει όμως το ίδιο κι όταν ο στόχος είναι τα γραφεία άλλων κομμάτων. Στην περίπτωση αυτή και ενημερωμένη είναι η αστυνομία και προληπτικά μέτρα έχει πάρει.
Έτσι, τη Δευτέρα το απόγευμα, οι...
σεσημασμένοι παρακρατικοί της ομάδας «Ρουβίκωνας» (αγαπημένοι της πρώην που-του-βου…) επιχείρησαν να «διαβούν τον Ρουβίκωνα» και να εισβάλλουν στα γραφεία του τριτομνημονιακού πανοκαμμενικού μορφώματος. Αλλά, φευ, οι αστυνομικοί τους… περίμεναν και μόλις εμφανίστηκαν στην περιοχή καμιά 20αριά από δαύτους επενέβησαν και προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές.
Που το ήξεραν οι αστυνομικοί; Σίγουρα αποκλείεται να το… μάντεψαν. Προφανώς, την ιδέα για την επίθεση την έριξαν κάποιοι άσχετοι και ανυποψίαστοι -υπάρχουν και τέτοιοι- και οι «νταραβεριτζήδες» από τη μία το ενέκριναν –για να μην εκτεθούν απέναντί τους- κι από την άλλη ειδοποίησαν τις «αρμόδιες» υπηρεσίες για να το αποτρέψουν!  
(ΥΓ): Όπως διαβάσατε παραπάνω, η αστυνομία έκανε προσαγωγές και όχι συλλήψεις. Και δεν έκανε συλλήψεις, διότι τους έπιασαν πριν πραγματοποιήσουν την επίθεση και οι λεγάμενοι δεν είχαν κάνει ακόμα καμιά παράνομη πράξη, ώστε να συλληφθούν και να πάνε «μέσα». Τι θα έκανε η αστυνομία αν η δουλειά δεν ήταν «μιλημένη»; Θα τους άφηνε να μπουν μέσα, να κάνουν καταστροφές και στη συνέχεια θα επενέβαινε και θα τους έπιανε όλους «σαν τον ποντικό στη φάκα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών