Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2015

Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ! Οι Τσιπροκαμμένοι φέρνουν στα μουλωχτά την διαβολική «κάρτα του πολίτη»!

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από τις υπερπερίεργες δηλώσεις του για τον εκλογικό νόμο, ο (εκ ΠΑΣΟΚ προερχόμενος…) υπουργός Εσωτερικών Κουρουμπλής, προανήγγειλε με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών την ενοποίηση των ΑΦΜ, του ΑΜΚΑ και του αριθμού αστυνομικής ταυτότητας με πρόσχημα την καταπολέμηση της… γραφειοκρατίας. 

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;
1ον) Ότι οι Έλληνες θα ξηλωθούν για μια ακόμα φορά (φωτογραφίες, παράβολα, κ.τ.λ.), για να εκδώσουν νέα ταυτότητα, που θα περιέχει τον νέο κοινό αριθμό, για κάθε χρήση.
2ον) Η νέα αυτή «ταυτότητα» θα είναι προφανώς...
η διαβόητη (και σατανική!) «Κάρτα του Πολίτη», καθιστώντας την απόκτησή της υποχρεωτική, καθώς όποιος δεν την έχει δε θα μπορεί να κάνει τίποτα στη ζωή του!

Και βέβαια, δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τους άθεους αμερικανοκομμουνιστές και λυσσασμένους νεοταξίτες του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς όμως, κάποιοι καλοί κατά τα άλλα πατριώτες, βρήκαν την Χρυσή Αυγή πολύ… ακραία και εμπιστεύτηκαν τον Καμμένο και τις… κόκκινες γραμμές του σε θέματα Πατρίδας και Ορθοδοξίας, ξαναβάζοντάς τον στη βουλή και την κυβέρνηση. Τώρα, ας τον λουστούν!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών