Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2015

Προτάσεις του Σόρος για λαθρομετανάστευση: Ανοίξτε τα σύνορα και μη διαμαρτύρεστε!

Βαρυσήμαντο άρθρο περί της λαθρομετανάστευσης έγραψε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Τζορτζ Σόρος, σκιαγραφώντας ουσιαστικά την άποψη του καθεστώτος των διεθνών τοκογλύφων για το όλο ζήτημα. Το άρθρο του, που περιλαμβάνει έξι προτάσεις, δεν μιλάει ουσιαστικά για την αντιμετώπιση του προβλήματος, αφού κουβέντα δεν γίνεται για τον αμερικανικό επεκτατισμό, το Ισλαμικό Χαλιφάτο κ.ο.κ. Οι προτάσεις του ουσιαστικά ξεκινούν και σταματούν στην διαχείριση των λαθρομεταναστευτικών ροών.

Συγκεκριμένα αυτό που προτείνει είναι το άνοιγμα των συνόρων, η χρηματοδότηση της Τουρκίας (δηλαδή των δουλεμπόρων) καθώς και των ΜΚΟ (δηλαδή των...
συνεργατών των δουλεμπόρων), η παροχή μισθού για δύο χρόνια στους λαθρομετανάστες (την ίδια ώρα που οι Έλληνες πένονται) και η δημιουργία θέσεων εργασίας στην Τουρκία, το Μαρόκο κλπ.

Κοινώς, αυτό που προτείνει ο Σόρος είναι η επιβράβευση των παρακρατικών μηχανισμών που εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες και η βελτίωση του δικτύου μετακίνησης των λαθρομεταναστών, ώστε οι δουλέμποροι να μην έχουν παραπονεμένη πελατεία. Νομίζει ότι έτσι η Ευρώπη θα μπορέσει να απορροφήσει την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών, διατηρώντας παράλληλα ικανοποιημένα τα κυκλώματα διακίνησης ανθρώπων.

Βέβαια, το σχέδιο του Σόρος απλώς θα κάνει το πρόβλημα χειρότερο για τους γηγενείς κατοίκους των Ευρωπαϊκών χωρών, αφού ακόμα περισσότεροι «πρόσφυγες» θα επιλέξουν να μετακινηθούν στην Ευρώπη αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Προφανώς η λύση στις λαθρομεταναστευτικές ροές εδράζεται στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση.

α) Κλείσιμο των συνόρων και χρήση των Ένοπλων Δυνάμεων για φύλαξή τους

β) Εξάρθρωση των συμμοριών που διακινούν ανθρώπους και όσους συνεργάζονται μαζί τους, όπως ΜΚΟ, «αλληλέγγυους» κλπ

γ) Αποκάλυψη των αμερικανικών μεθοδεύσεων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και προσαγωγή των ενόχων στο Διεθνές Δικαστήριο ως συνεργάτες του Ισλαμικού Χαλιφάτου και συνενόχων στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών