Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2015

Αργοπεθαίνει η Ελλάδα: Δεύτερη χώρα στην Ευρώπη σε ηλικιωμένους η Πατρίδα μας!


Αργοπεθαίνει η Ελλάδα: Δεύτερη χώρα στην Ευρώπη σε ηλικιωμένους η Πατρίδα μας!

Ακόμη κι αν τα Μνημόνια μπορούσαν να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα δεν θα σωζόταν διότι απλούστατα δεν θα υπήρχε Ελλάδα!
Είτε το θέλουμε είτε όχι, το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα είναι το δημογραφικό. Στοιχεία που σοκάρουν δημοσιεύτηκαν από την Eurostat και αφορούν το έτος 2014, σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα είναι η δεύτερη στην Ε.Ε. χώρα ηλικιωμένων!
Ενώ ο ευρωπαϊκός μέσος όρος για τους ανθρώπους άνω των 80 ετών είναι 5%, για την Ελλάδα το ποσοστό της κατηγορίας ηλικιωμένων άνω των 80 ετών αγγίζει το 6%.
Αντίστοιχα για τους ανθρώπους άνω των 65 ετών, το ποσοστό στην Ελλάδα φτάνει το 20,5% την στιγμή που ο μέσος όρος των κρατών της Ε.Ε. είναι 18,5%.
Με απλά λόγια, οι....
ελληνικοί δείκτες είναι σαφώς μεγαλύτεροι του μέσου όρου της Ε.Ε., γεγονός που καταδεικνύει ότι η Πατρίδα μας γερνά και αργοσβήνει. Συνεπακόλουθα με την γήρανση του πληθυσμού, επέρχονται και μύρια ακόμη προβλήματα, με κυρίαρχα εκείνα του ασφαλιστικού και βεβαίως της ικανότητας της χώρας να προασπίσει τα εθνικά της συμφέροντα έναντι της οιασδήποτε επιβουλής.
Το μείζον τούτο πρόβλημα δεν εμφανίστηκε, φυσικά, άξαφνα. Διογκώθηκε σαφώς ελέω της αδιαφορίας του αντεθνικού Κράτους, αδιαφορία η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί σκοπίμως εγκληματική. Η υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την γήρανση του ελληνικού πληθυσμού αποτελεί μια βόμβα στα θεμέλια του Ελληνικού Έθνους πολλαπλά ισχυρότερη από εκείνες των Μνημονίων.
Συνεπώς, κρίνεται ως εξόχως επιτακτική η ανάγκη να ληφθεί άμεσα κρατική μέριμνα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού μαρασμού, με γενναία στήριξη των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Για να συμβεί όμως αυτό, απαιτείται κυβέρνηση εθνική η οποία θα φροντίζει για το καλό του Λαού και της Πατρίδος. Οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές λακέδες αντίθετα, «ανησυχούν» τόσο για τους Έλληνες και την Ελλάδα, ώστε να επιδιώκουν την μετατροπή της Πατρίδας μας σε ένα πολυφυλετικό αχταρμά εχθρικών μεταξύ τους εθνοτήτων. Δεν είναι αυτή όμως η Ελλάδα που θέλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών