Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2015

Γη και ύδωρ στους τούρκους από Τσίπρα: Προδοσία της Κύπρου και συνεργασία με τους δουλέμπορους συμφωνήθηκε με τον Νταβούτογλου


Γη και ύδωρ στους τούρκους από Τσίπρα: Προδοσία της Κύπρου και συνεργασία με τους δουλέμπορους συμφωνήθηκε με τον Νταβούτογλου

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της Συνέλευσης του ΟΗΕ στις ΗΠΑ για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού. Στην ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με τον τούρκο πρωθυπουργό κατάφερε να συνοψίσει την έννοια της εθνοπροδοσίας σε μείζονα ζητήματα.
Μιλώντας για το θέμα της Κύπρου ο Τσίπρας κάλεσε την Τουρκία να στηρίξει τις συνομιλίες προς την κατεύθυνση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, δεδομένης, ειδικά, της δυναμικής υπέρ της λύσης, που έχει αναπτυχθεί στην Κύπρο.
Πρόκειται, φυσικά, για....
την ουσιαστική αποδοχή του επαίσχυντου σχεδίου Ανάν, που είχε απορρίψει ο Κυπριακός Ελληνισμός. Το εν λόγω σχέδιο συνίσταται στη νομιμοποίηση και μονιμοποίηση των κατοχικών δυνάμεων, καθώς και την αναγόρευσή τους σε ισότιμο εταίρο των θυμάτων της τουρκικής κτηνωδίας.
Όσον αφορά τις λαθρομεταναστευτικές ροές, τις οποίες η Τουρκία έχει κάνει μία προσοδοφόρα πολεμική επιχείρηση εναντίον της Ελλάδας, ο Τσίπρας έκανε λόγο για «αναβάθμιση της ελληνοτουρκικής συνεργασίας για την διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος».
Θα συνεργάζονται δηλαδή οι Έλληνες που προσπαθούν να διαχειριστούν ένα ζήτημα τεραστίων διαθέσεων, με αυτούς που θεωρούν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ως ένα όπλο εναντίον της Ελλάδος, το οποίο παράλληλα τους αποφέρει τεράστια κέρδη, μέσω των κυκλωμάτων των δουλεμπόρων, οι οποίοι κινούνται στις παρυφές του τουρκικού παρακράτους.
Ουσιαστικά, οι αποφάσεις της συνάντησης Τσίπρα - Νταβούτογλου, έχουν το ίδιο νόημα με τις δηλώσεις Μέρκελ ότι θα πρέπει η Τουρκία να βοηθήσει την Ελλάδα να «φυλάξει» τα σύνορά της.
Είναι η πολιτική πραγμάτωση της παροιμίας «βάλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών