Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2015

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ, Ο «ΜΑΚΑΡΟΣ» ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ» ΚΑΙ ΤΗΝ… «ΔΕΞΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ»!

voridhs-georgiadhs
Γράφει ο Αντίοχος

Ενδεικτικό του ήθους που κομίζει ο (και εκ των πρωταγωνιστών της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής…) δελφίνος Μάκης Βορίδης, είναι το πούλημα που επιφύλαξε στον Άδωνι Γεωργιάδη, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του τελευταίου για την αρχηγία της νουδούλας.
Τις προηγούμενες μέρες -πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του- ο φωνακλάς «Μπουμπούκος» άφηνε να εννοηθεί ότι πράττουν από κοινού, λέγοντας ότι θα δει πρώτα τι θα πράξει ο «φίλος» του (να τον χαίρεται!) ο Μάκης και πως οπωσδήποτε ένας από τους δύο… Mykonians θα είναι υποψήφιος της… «δεξιάς πλατφόρμας». Αλλά, τώρα που βγήκε μπροστά, ο «φίλος» του τον άδειασε μεγαλοπρεπώς!
Έτσι, μιλώντας για....
τους λόγους που τον έκαναν να μην εκθέσει υποψηφιότητα και σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το ποιόν θα στηρίξει, ο Μάκης ο… τσεκουράτος απάντησε ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει ποιον θα υποστηρίξει, ενώ ξεκαθάρισε ότι η απόφαση του «Μπουμπούκου» να διεκδικήσει την προεδρία ήταν προσωπική του. «Ο Αδωνις είναι φίλος, πολύ συχνά μας συνδέουν. Όμως αυτή είναι μία δική του απόφαση και δεν έχω καμία σχέση με αυτή».
Και μαζί με τον «Μπουμπούκο», ο Mykonian Μάκης αποκήρυξε και την πολυσυζητημένη… «δεξιά πλατφόρμα» τους: «Υποστηρίζω ότι η ΝΔ είναι η κεντροδεξιά παράταξη και πρέπει να παραμείνει η κεντροδεξιά παράταξη. Ποτέ δεν έχω πει ότι η ΝΔ πρέπει να γίνει ένα αμιγώς δεξιό κόμμα, στο οποίο δεν υπάρχει χώρος για κεντρώους. Ποτέ δεν το έχω πει αυτό και θα ήταν ένα κολοσσιαίο σφάλμα».
Τα συμπεράσματα δικά σας για τον κύριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών