Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015

Η δίωξη οπαδού του ΑΠΟΕΛ και το εθνικό έγκλημα της εγκατάστασης μουσουλμάνων "προσφύγων" στην ελεύθερη Κύπρο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η σιωνιστές επικυρίαρχοι προωθούν τον πολυπολιτισμό με ολοκληρωτικές μεθόδους. Κι όμως υπάρχουν χαχόλοι που ακόμα μιλούν για "δημοκρατία".

Γράφει ο Αντίοχος

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ώρες η κυπριακή αστυνομία, προκειμένου να συλλάβει έναν 61χρονο οπαδό του ΑΠΟΕΛ. Το… έγκλημά του; Σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε την 12η Σεπτεμβρίου στο στάδιο της Λάρνακας, ανήρτησε ένα πανό με το σύνθημα «Refugees go home» (πρόσφυγες πηγαίνετε σπίτι σας)!

Αμέσως μετά το άκουσμα της είδησης, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» -που θέλουν τους πρόσφυγες παντού εκτός από τα… σπίτια τους- λύσσαξαν κατά του 61χρονου Έλληνα, με...
δακρύβρεχτα δημοσιεύματα του τύπου «Ποιός θα περίμενε από έναν λαό που λαβώθηκε σκληρά και προσφυγοποιήθηκε στο ίδιο του το νησί το 1974 να έχει να επιδείξει τέτοιες συμπεριφορές στο σήμερα», «σε μια χώρα, όπως η Κύπρος που έχει στιγματιστεί αρκετά πρόσφατα με μεγάλο μέρος του πληθυσμού της να είναι προσφυγοποιημένο η υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση», κ.τ.λ.

Παριστάνουν τους χαζούς και τους ανήξερους, αλλά δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αντιθέτως, βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, των Κίσσινγκερ της εποχής μας!

Διότι:
1ον) Οι όποιες συγκρίσεις των προσφύγων του Αττίλα 1974 με τους Σύριους είναι ατυχέστατες, καθότι οι Κύπριοι πρόσφυγες κατέφυγαν στο ελεύθερο τμήμα της νήσου και δε φορτώθηκαν ξένους λαούς.

2ον) Εάν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης η εγκατάσταση χιλιάδων ή εκατοντάδων χιλιάδων Σύριων προσφύγων συνιστά κοινωνικό έγκλημα, στην ελεύθερη Κύπρο συνιστά ασυγχώρητο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, καθότι οι Σύριοι είναι μουσουλμάνοι και ο νοών νοείτω…
Ερώτηση κρίσεως προς «ευαίσθητους» και «υπερευαίσθητους» ψευτοανθρωπιστές και προσφυγοπατέρες: Υπάρχει λύση για τους Σύριους πρόσφυγες και μάλιστα δίπλα τους –χωρίς να χρειαστεί να διακινδυνεύουν τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους στις θάλασσες και να πληρώνουν χιλιάδες ευρώ στους δουλεμπόρους!

Να καταφύγουν στις πάμπλουτες αραβικές και μουσουλμανικές χώρες του κόλπου, που έχουν ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ανοίξουν τα σύνορά τους για τ’ αδέρφια τους! Γιατί άραγε δεν το κάνουν, ούτε οι αραβομουσουλμανικές χώρες του κόλπου ούτε οι Σύριοι πρόσφυγες;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών