Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015

Το ρωσικό κόμμα "Πατρίδα" που κυβερνά μαζί με τον Πούτιν έστειλε τα συγχατήρια του στη Χρυσή Αυγή: "Ευχομαστε νέες νίκες στους Έλληνες πατριώτες της Χρυσής Αυγής"



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτή είναι η πιο τρανή απόδειξη για να διαπιστώσει κανείς ποιό στηρίζει η κυβέρνηση Πούτιν και οι Ρώσοι.
 
Σε αφιέρωμα στην ιστοσελίδα του συγκυβερνώντος Ρωσικού κόμματος "Πατρίδα" (Родина) για τις πρόσφατες εκλογές στην χώρα μας γίνεται μνεία για τα ποσοστά που απέσπασε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αλλά και για τις σχέσεις που έχει η Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο με το ρωσικό αδελφό κόμμα.

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ρωσικού εθνικιστικού κινήματος, Федор Бирюков, συγκεκριμένα δήλωσε: "Ειλικρινά, αυτό που έκανε η ομάδα της Χρυσής Αυγής είναι ένα "πρωτάθλημα". Σε αυτό το κόμμα και στο....
αδελφό του Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο της Κύπρου έχω καλούς φίλους. Έτσι, η γνώμη μου για τις εκλογές στην Ελλάδα ήταν προκατειλημμένη. Η Χρυσή Αυγή τερμάτισε στην τρίτη θέση βελτιώνοντας τα προηγούμενα αποτελέσματά της και ενισχύονταν των αριθμό των εδρών της στο Κοινοβούλιο. Έτσι, θα ήθελα να ευχηθώ στους Έλληνες πατριώτες νέες νίκες!"

Εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αδελφούς μας από την Ρωσία για την στήριξη τους αλλά και να τους υποσχεθούμε ότι για εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές, ο παράγοντας Ρωσία είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο που δυστυχώς δεν έχει αναπτυχθεί όπως θα έπρεπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών