Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015

Παραλήρημα κατά Χρυσής Αυγής από την αναπληρώτρια υπουργό καταστροφής της Ελληνικής Παιδείας - ΒΙΝΤΕΟ

Όποιος είχε την περιέργεια να παρακολουθήσει τις τελετές παράδοσης παραλαβής των νέων υπουργών, κατάλαβε λίγο πολύ τις μαύρες μέρες που έρχονται. Φανατικοί και μισαλλόδοξοι, έτοιμοι να ξεσπάσουν την εκδικητή μανία τους επάνω σε οποιονδήποτε διαφωνεί μαζί τους.

Στο αυτό μήκος κύματος κινήθηκε και η νέα αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία υποσχέθηκε γενικά και αόριστα μεταρρυθμίσεις, ξεχνώντας ότι τα χιλιάδες κενά στην εκπαίδευση και τα σχολεία που δεν άνοιξαν, τα παιδιά που πεινάνε και οι άνεργοι γονείς, είναι δικό τους έργο. Εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής, αδιαφορώντας ότι μιλάει για την τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη της χώρας. Προφανώς άνθρωποι του φυράματός της εξαντλούν όλη τη δημοκρατικότητά τους στις ταμπέλες και δεν διατάζουν να αποκαλύψουν το ολοκληρωτικό μαρξιστικό σκοτεινό μυαλό τους.

Η συνέχεια της τοποθέτησής της ήταν ακόμα χειρότερη, διότι προδιέγραψε ένα άθλιο μέλλον για την επόμενη γενιά, ισχυριζόμενη μάλιστα αυτάρεσκα, ότι αυτό επιτάσσει η δημοκρατία και οι πολυπολιτισμικές της αρχές. 

Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών