Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015

MISTER TSIPRAS: ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!

tsipras_america

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2012, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε αξιωματική αντιπολίτευση, ήρθε η πρώτη πρόσκληση από την Αμέρικα για τον mister Tsipra. Όχι από την επίσημη κυβέρνηση (που τηρεί τα προσχήματα…) αλλά από κάποια «Ιδρύματα» (Levi, Brookings), δηλαδή από την… παρακυβέρνηση. Πράγματι, ο mister Tsipras δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση, πήγε εκεί τον Ιανουάριο του 2013, πέρασε τις… εξετάσεις (με άριστα!) κι έτσι δύο χρόνια αργότερα έγινε πρωθυπουργός της χώρας.
Τις προσεχείς ημέρες, ο… αριστεύσας αμερικανοκομμουνιστάκος επιστρέφει στην Αμέρικα, για… έλεγχο προόδου και λήψη νέων οδηγιών. Παράλληλα, θα ζήσει και το…
μύθο του. Έτσι, κατ’ αρχάς αναμένεται να παραβρεθεί στο συνέδριο του Ιδρύματος Κλίντον (του πιθανού «πρώτου κυρίου» των ΗΠΑ – αν η Χίλαρι εκλεγεί προεδρίνα). Το «κονέ» κανονίστηκε από την πλουτοκράτισσα Γιάννα Αγγελοπούλου (των χλιδάτων Olympic Games 2004).
Επίσης, ο αμερικανόπαις θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι (κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη) και το… αποκορύφωμα, με τον Ομπάμα. Η συνάντηση δε θα είναι επίσημη, αλλά θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, από μια ΚΟΒΑ (Κομματική Οργάνωση Βάσης) της ΚΝΕ ξεκίνησε το Αλεκάκι μαζί με την Περιστέρα του και δείτε που κατέληξε…
(ΥΓ): Γι’ αυτό το τελευταίο, δώστε προσοχή στον κνίτη της γειτονιάς σας! Διόλου απίθανο, μετά από καμιά 20αριά χρονάκια να είναι… πρωθυπουργός της Ελλάδος και συνδαιτυμόνας του τότε… πλανητάρχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών