Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2015

Μανιός (ο ψευτάκος του σύριζα): “Δεν μπορούσα να δείρω το Λαγό που είναι μία ντουλάπα 150 κιλά” - Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκαλύπτει τον πραγματικό διάλογο ΒΙΝΤΕΟ

"Εγώ δε μπήκα στην αίθουσα, για να δείρω τον Λαγό, που είναι μία ντουλάπα 150 κιλά, εγώ μπήκα, για να του πω να μη φωνάζει, διότι δεν τον φοβόμαστε, ή να φύγει έξω, αν δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του”, είπε ο μνημονιακός βουλευτής του σύριζα Μανιός, ο οποίος αναρωτήθηκε "αν κάθε φορά, που γίνεται κριτική στην Χρυσή Αυγή, αυτοί θα φωνάζουν και εμείς θα φεύγουμε, κάθε φορά που φωνάζει και βρίζει ο Λαγός, θα βγαίνουμε εμείς έξω και θα παίζει το θέατρο, ότι επιβάλλεται στη Βουλή και θα δείχνει στο λαό ότι καθαρίζει και ξεβρομίζει τους κακούς βουλευτές;” Αυτό δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή "Ανοιχτά μικρόφωνα”, στο "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9” ο Νίκος Μανιός  αναφερόμενος στο επεισόδιο, που έγινε στη Βουλή με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. - Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Κάποια στιγμή και ενώ η ένταση αποκλιμακωνόταν, εμφανίστηκε στην αίθουσα ένας ηλικιωμένος με μούσι, μας πλησίασε και...
μας ρώτησε με μειλίχιο ύφος:
- "Θα μας δείρετε;"
Ο Γιάννης Λαγός του απάντησε πολύ ήπια:
- "Δεν είπαμε ότι θα δείρουμε κανένα... Θα ακούτε όμως αυτά που σας λέμε"
Τότε εγώ γύρισα στο Γιάννη και του είπα:
- "Τι ασχολείσαι ρε Γιάννη; ανέβα στο βήμα να συνεχίσεις την ομιλία σου".

Έπειτα εμφανίστηκαν και κάποιοι από τη ΝΔ ζητώντας μας να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία κλπ. Την επόμενη μέρα ο εν λόγω ηλικιωμένος κύριος πήρε σβάρνα όλα τα κανάλια, λέγοντας ιστορίες για αγρίους και αποκαλώντας μας "φασίστες, τραμπούκους, ντουλάπες" και πάει λέγοντας.
Αν ήταν σοβαρός και ειλικρινής άνθρωπος - και όχι ψευτάκος και υβριστής εξ αποστάσεως - θα ανέφερε την απάντηση που του έδωσε ο Γιάννης ο Λαγός, ότι δηλαδή: "δεν είπαμε ότι θα δείρουμε κανένα, θα ακούτε όμως αυτά που σας λέμε". Βρήκαν την εύκολη λύση να βαφτίζουν τραμπουκισμούς τις Αλήθειες που λέει η Χρυσή Αυγή και να μας κατηγορούν για βίαια επεισόδια όταν αποκαλύπτουμε τη διαφθορά ολόκληρου του Συστήματος.

Ηλίας Κασιδιάρης

Σουρεαλιστικό βίντεο από την εκπομπή της Τσαπανίδου: "Ο Μανιός έβαζε... "βόμπες" και ευτυχώς που η Βούλτεψη τον συγκράτησε και γλίτωσε τα χειρότερα ο Γιάννης Λαγός..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών