Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2015

Ο πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων προαναγγέλλει συνεργασία με τον μνημονιακό Σύριζα! Η γελοιότητα στην εξουσία…

Ο γραφικός και… κακόκαρδος διασκεδαστής του Κοινοβουλίου, ο γελωτοποιός της πολιτικής ζωής του Τόπου, ο επικεφαλής της Ένωσης Φραπέδων, με τα λεγόμενά του σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό ίσως να έβγαλε είδηση η οποία να αφορά το άμεσο μέλλον των εγχώριων πολιτικών εξελίξεων.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λεβέντης ισχυρίστηκε ότι συναντήθηκε με τον Φλαμπουράρη και αναφερόμενος σ΄αυτή την συνάντηση είπε τα εξής: «Πλησιάζουμε σιγά σιγά. Είδα τον Φλαμπουράρη στο κυλικείο κάναμε μια χειραψία και μου είπε...
θα τα πούμε σύντομα. Του είπα, τι ήταν αυτό το χαρτί που σημείωνες; Και μου είπε: θα στα πω αργότερα. Πλησιάζει ο χρόνος να τα κουβεντιάσουμε. Στον ΣΥΡΙΖΑ ωριμάζει η άποψη ότι οι μεταρρυθμίσεις της Ένωσης Κεντρώων είναι καλές».

Γνωρίζοντας την σχέση του Λεβέντη με την… σοβαρότητα, λογικό είναι να διατηρούνται επιφυλάξεις πάνω στα λεγόμενά του. Αναμφισβήτητα, όμως, ο Φλαμπουράρης είχε γράψει πρόσφατα σε χαρτί το όνομα του αρχικαφετζή της Ένωσης Φραπέδων, ενώ γενικότερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρονται καθόλου με αρνητικά σχόλια στο πολιτικό αυτό ανέκδοτο. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η ανάγκη διατήρησης του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τόσο για τον κορεσμό της πείνας ως «λιγούρια της εξουσίας» που είναι, όσο πολύ περισσότερο η εντολή εφαρμογής του εθνοκτόνου τρίτου Μνημονίου που έχουν λάβει, θα οδηγήσει πολύ πιο σύντομα απ΄ό,τι φαίνεται στην προσθήκη της Ένωσης Φραπέδων στην συγκυβέρνηση. Είτε ως επιπρόσθετο κόμμα στους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είτε ως αναπληρωτής σε περίπτωση αποχώρησης του κόμματος Καμμένου από την κυβέρνηση.

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και της πολιτικοποίησης του φραπέ ακόμη και τα πιο γελοία σενάρια μπορούν να πραγματοποιηθούν. Όχι, όμως, ως κωμωδία, αλλά ως ένα ακόμη επεισόδιο στην δραματική σειρά «πεθαίνοντας στην κατεχόμενη Ελλάδα του Μνημονίου»…

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών