Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2015

Από το 2013 έχει ξεπουλήσει η Νέα Δημοκρατία το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς - ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμό έχει προκαλέσει στο σαθρό πολιτικό σύστημα η αποκάλυψη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου σχετικά με την μεθόδευση και την προδοσία που προωθείται για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς.

Τα κόμματα και ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς σύρθηκαν πίσω από την αποκάλυψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και προσπάθησαν να... μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, αλλά η αλήθεια είναι ότι πίσω από κλειστές πόρτες προωθείται ακόμα μία εθνική προδοσία.

Ο προσωρινός αρχηγός της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης θέλησε να εμφανιστεί ως... Μακεδονομάχος και υποστήριξε της δήθεν πατριωτική στάση της ΝΔ απέναντι στο όνομα της Μακεδονίας. Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι επί υπουργίας...
της Ντόρας Μπακογιάννη επέτρεψαν την προσγείωση σκοπιανικού αεροπλάνου με την επωνυμία της Μακεδονίας μας σε ελληνικό έδαφος.



Επιπλέον, ο (άπαξ προδότης, για πάντα προδότης) αρχισκευωρός Σαμαράς με τον τότε υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο είχαν συναντηθεί τον Ιανουάριο του 2013 με τον Μάθιου Νίμιτς και είχαν καταλήξει σε μια κατ' αρχήν συμφωνία για το όνομα του ψευδοκράτους των Σκοπίων. Την αποκάλυψη της συμφωνίας την είχε κάνει ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών Τσιάρας μέσα στην Βουλή σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου  της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Ο Τσιάρας είχε δηλώσει τότε πως το ζήτημα για την κυβέρνηση μειοδοτών ήταν απλά να "ξεχωρίσουμε την Μακεδονία της Ελλάδας", δηλώνοντας αυτολεξεί: "...για την εξεύρεση αμοιβαίας αποδεκτής λύσης στο ζήτημα του ονόματος, καθώς και στην ρύθμιση των διμερών σχέσεων στο πλαίσιο του ΟΗΕ, η οποία τηρήθηκε από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα. Έχουμε καθορίσει και καταστήσει σαφές προς όλους το πλαίσιο λύσης για την ονοματολογική διαφορά στο οποίο η ελληνική πλευρά μπορεί να συναινέσει. Μία ονομασία, μία χρήση erga omnes, δηλαδή έναντι όλων που να κάνει σαφή διάκριση μεταξύ της γειτονικής χώρας και της Μακεδονίας της Ελλάδος".

Δείτε το βίντεο στο 05:40


Με λίγα λόγια η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας από το 2013 είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν μπει γεωγραφικός προσδιορισμός στο όνομα του ψευδοκράτους των Σκοπίων. Κατά τα άλλα τους χαρίζουν το όνομα της Μακεδονίας μας

Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών