Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2015

Τιτάνας Γιάννης Λαγός δυναμώνει την φλόγα του εθνικισμού στη Λέσβο κόντρα σε κράτος και παρακράτος - Βίντεο, φωτορεπορτάζ


Κατάμεστα τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου για την ομιλία του Γιάννη Λαγού παρά το κλίμα τρομοκρατίας
Τρεις κι ο κούκος στις αντισυγκεντρώσεις που οργάνωσαν οι κουκουλοφόροι υπό την αιγίδα του σύριζα

Μέσα σε κλίμα αστυνομοκρατίας και τρομοκρατίας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου στην Λέσβο με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Λαγό. Παρά τις αντισυγκεντρώσεις που υποκινήθηκαν από κυβερνητικά κλιμάκια και τις απειλές των κουκουλοφόρων, οι Έλληνες πολίτες του ακριτικού μας νησιού...
έδωσαν δυναμικό παρόν στα γραφεία μας και έστειλαν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε πολλούς παραλήπτες.




Η τεράστια πληγή της λαθρομετανάστευσης, η εθνική καταστροφή του μνημονίου, η προδοσία των εθνικών μας θεμάτων και η αντίσταση της Χρυσής Αυγής στο διεφθαρμένο καθεστώς ήταν τα σημεία αναφοράς της εκδήλωσης.

Τον Γιάννη Λαγό παρουσίασε ο γραμματέας της Τ.Ο. Λέσβου Βαρθολομαίος Τριανταφυλλίδης, που μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές έχουν δώσει αξιοθαύμαστες μάχες για την ανόρθωση του Εθνικισμού στα νησιά του ελληνικού αρχιπελάγους.



Το μνημονιακό καθεστώς προσπάθησε με κάθε μέσο να τρομοκρατήσει τους κατοίκους της Λέσβου. Οι τοπικές οργανώσεις του Σύριζα καλούσαν όλη την εβδομάδα σε αντισυγκεντρώσεις χέρι-χέρι με τους αναρχικούς.

Τελικά κατάφεραν να μαζέψουν καμιά δεκαριά αργόσχολους, που τους έφεραν με αστυνομική συνοδεία κάτω από τα γραφεία μας (το παρεάκι που διακρίνεται δίπλα στο περίπτερο είναι η... αντισυγκέντρωση). Στόχος της αστυνομίας ήταν να γίνουν επεισόδια, τα οποία απεφεύχθησαν εξαιτίας της αναιμικής παρουσίας των αναρχοσυριζαίων και της απόλυτης ψυχραιμίας που επέδειξαν οι συναγωνιστές.



Επειδή το «σχέδιο αντισυγκέντρωση» απέτυχε, από νωρίς παρατάχθηκαν διμοιρίες ΜΑΤ (που είχαν μεταφερθεί στο νησί από την Αθήνα) έξω από τα γραφεία μας για να αποτρέπουν την πρόσβαση των πολιτών σε αυτά.



Το ηθικό των Εθνικιστών της Λέσβου όμως δεν κάμφθηκε και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στο τέλος της συγκέντρωσης οι συναγωνιστές έψαλλαν με μία φωνή τον Εθνικό μας Ύμνο, καθώς και τον ύμνο του Κινήματος.



πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών