Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2015

Ανθελληνική απόφαση... ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ: ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

tzixantistesσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ώρα που η μια μετά την άλλη Ευρωπαϊκή χωρά διασφαλίζει, όσο μπορεί, τους κατοίκους της από τις ορδές των λαθρομεταναστών, όπου κρύβονται οι μελλοντικοί δολοφόνοι - τζιχαντιστές, κλείνοντας τα σύνορά τους, η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ πρωτοστατεί στη διαιώνιση της εισροής των εγκληματιών στην κοιτίδα που γέννησε τον πολιτισμό, απειλώντας πρωτίστως τις ζωές των Ελλήνων. Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο και ο Ελληνικός λαός, οφείλει στα παιδιά του, να αντιδράσει...


Γράφει ο Αντίοχος

Κάποιοι ελπίζουν ότι μετά το μακελειό των Παρισίων, η κατοχική συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων θ’ αλλάξει μυαλά και θα κλείσει τα σύνορά μας στους «τρελούς του Αλλάχ». Να πάψουν να το ελπίζουν!
«Δεν θα πρέπει να....
σπεύδουν κάποιοι να συνδέουν τις χθεσινές επιθέσεις με την πολιτική των ανοικτών συνόρων και το ζήτημα της προσφυγικής– μεταναστευτικής κρίσης», δήλωσε στον ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, προσθέτοντας πως «οι τρομοκράτες δεν διέρχονται των συνόρων μέσω της ευθείας οδού».
Λίγες ώρες αργότερα αποδείχτηκε περίτρανα ότι και οι τρομοκράτες «διέρχονται των συνόρων μας μέσω της ευθείας οδού», καθώς δύο εκ των πρωταγωνιστών της σφαγής εμφανίστηκαν ως «κατατρεγμένα προσφυγάκια» στη Λέρο, τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο. Αλλά σιγά που θα πτοήσει αυτό τους Τσιπροκαμμένους! Οι άνθρωποι αυτοί είναι ΒΑΛΤΟΙ από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και δεν πρόκειται να κάνουν ούτε βήμα πίσω από την αποστολή που τους ανετέθη: (την ισλαμοποίηση της Ελλάδος) ούτε με… σφαίρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών