Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2015

“Δεύτερης γενιάς μετανάστης” που είχε πάρει ιθαγένεια ένας εκ των καμικάζι αυτοκτονίας - Ένοχες για το μακελειό οι ιδεοληψίες της παγκοσμιοποίησης

Είδαμε ήδη ότι δύο εκ των μακελάρηδων του Παρισίου ήταν «προσφυγάκια», οι οποίοι πέρασαν από την Ελλάδα και έλαβαν την «αλληλεγγύη» των αργυρώνητων ΜΚΟ και της συνένοχης μνημονιακής συγκυβέρνησης.

Το νέο που έρχεται από το Παρίσι είναι ότι τα «προσφυγάκια», φτάνοντας στη χώρα προορισμού τους, την Γαλλία, αντί να βρουν «συγγενείς» και «φίλους», όπως λένε συνεχώς τα ΜΜΕ, προκειμένου να πείσουν τους Έλληνες ότι πρόβλημα είναι παροδικό, βρήκαν «ενσωματωμένους». Δηλαδή αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν «γαλλοποιηθεί», με νόμους αντίστοιχους με αυτούς που εκπονεί η εκάστοτε ελλαδική κυβέρνηση, προκειμένου να «βαπτίσει» νέους ψηφοφόρους.

Συγκεκριμένα, στην ταυτοποίηση ενός εκ των καμικάζι, που αιματοκύλισαν το Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, προχώρησε η αστυνομία, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ. Πρόκειται για τον...
29χρονο «γαλλοποιημένο» Αλγερινό, Ισμαΐλ, Ομάρ Μοστεφάι, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τις αρχές χάρη στο αποτύπωμα ενός κομμένου δακτύλου.

Ο καμικάζι, που σκόρπισε το θάνατο, ήταν «δεύτερης γενιάς», από αυτούς που παίρνουν ιθαγένεια με το... τσουβάλι, βάσει των συριζαίικων νόμων, είτε αυτοί ψηφίζονται από το Σύριζα, είτε από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Είχε γεννηθεί στη Γαλλία και είχε καταδικαστεί για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου αλλά δεν είχε φυλακιστεί ποτέ, όπως συμβαίνει σε άπειρες παρόμοιες περιπτώσεις αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Οποιαδήποτε αναλογία και ομοιότητα με την Ελλάδα, βέβαια, δεν είναι καθόλου τυχαία και οφείλει να αποτελέσει σαφή προειδοποίηση προς τις κυβερνήσεις που εδώ και χρόνια «ελληνοποιούν» μαζικά λαθρομετανάστες, επειδή οι Έλληνες έχουν πάψει να τους ψηφίζουν.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών