Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2015

ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΟΛΑΤΣΙΟΥ) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΟΛΑΤΣΙΟΥ) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ

manolada-pame-2

Την ίδια ώρα που ο κομισάριος «δικαιοσύνης» της τριτομνημονιακής-κομμουνιστικής (με… ελαφροδεξιές πινελιές) συγκυβέρνησης των Αθηνών, ετοιμάζει νόμο που να απαγορεύει (!!!) τις ανθρωπιστικές προσφορές μόνο για Έλληνες που πλήττονται από παλιά και νέα Μνημόνια (διανομές τροφίμων, αιμοδοσίες, κ.λπ.), οι τελειωμένοι μπολσεβίκοι (και δεινοί φύλακες της βουλής, όταν ψηφίζονται τα αντιλαϊκά Μνημόνια της δυστυχίας μας), ετοιμάζουν ρατσιστική διανομή τροφίμων (για την ακρίβεια… κολατσιού –σιγά, θα… καταξοδευτείτε σύντροφοι!) μόνο για απρόσκλητους επισκέπτες. Ιδού:
«Σε συγκέντρωση τροφίμων για πρόσφυγες και μετανάστες προχωρά η....
Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ. Η συγκέντρωση χυμών, κρουασάν και μπισκότων θα γίνεται με ευθύνη των Σωματείων, των Γυναικείων Συλλόγων και των Λαϊκών Επιτροπών. Θα παραδοθούν στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, στη Γραμματεία του ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 18 Νοέμβρη από τις 11 π.μ. ως τις 5 μ.μ. και θα μοιραστούν στους μετανάστες στο λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που βγαίνουν από τα καράβια…».
Αλλά, τέτοια ήταν, τέτοια είναι και τέτοια θα παραμείνει η αριστερά! Μια ζωή στην υπηρεσία των ξένων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών