Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2015

Ευάγγελος Καρακώστας: "Η Πίστης είναι πιο Δυνατή από τη Φωτιά"


Η Πίστη είναι πιο Δυνατή και από τη Φωτιά

Επί χρόνια η συγκεκριμένη φράση κοσμούσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή», της εφημερίδος των Ελλήνων Εθνικιστών. Η φράση τούτη παραμένει ο βασικός πυλώνας της διαρκούς αγωνιστικής προετοιμασίας των Εθνικιστών και αναμφίβολα, η αναγκαία προϋπόθεση για την κατάκτηση της Τελικής Νίκης.
Σαφώς και πρόθεση των Ελλήνων Εθνικιστών υπήρξε και παραμένει, η επικράτηση επί των αντιπάλων στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Ο διάλογος και η ανταλλαγή επιχειρημάτων όμως, δεν βρίσκονται στην ατζέντα των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, κομμάτων τα οποία θρασύτατα αυτοαποκαλούνται «δημοκρατικά».
Στο πλάι της....
καθεστηκυίας «δημοκρατικής» πολιτικής τάξης βαδίζει αλαζονικά και αυτάρεσκα η τάξη των Πραιτόρων, των φρουρών δηλαδή ενός Καθεστώτος αντεθνικού και διεφθαρμένου μέχρι το μεδούλι. Είναι εκείνοι τους οποίους ένας πρώην πρωθυπουργός χαρακτήριζε ως «νταβατζήδες» και «διαπλοκή», δίχως βεβαίως η κυβέρνησή του και τα στελέχη του κόμματός του να δράσουν προς τερματισμό της ασυδοσίας εκείνων που κατηγορούσε. Κατά συνέπεια, οι Πραίτορες του Καθεστώτος παρότι είναι υπερχρεωμένοι τυγχάνουν της προνομιακής μεταχείρισης της εξουσίας σε βαθμό τέτοιο ώστε να μπορεί κάλλιστα η «κοινοβουλευτική μας δημοκρατία» να αντικατασταθεί από τον όρο «μιντιοκρατία». Κι εδώ ακριβώς προκύπτει το ερώτημα: οι εκδότες και καναλάρχες είναι οι Πραίτορες των διεφθαρμένων πολιτικάντηδων ή οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες είναι οι Πραίτορες εκδοτών και καναλαρχών;
Σε κάθε περίπτωση, οι κατά καιρούς μικροπαρεξηγήσεις μεταξύ των μεν και των δε, έχουν τεθεί στο περιθώριο ελέω ενός κινδύνου που αποτελεί και για τους δύο την μέγιστη των απειλών. Ο κίνδυνος αυτός συνοψίζεται σε δύο λέξεις: Χρυσή Αυγή.
Η λυσσαλέα πολεμική της ολιγαρχίας των μίντια και του πολιτικού κατεστημένου εις βάρος της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών, έχει ως αντικειμενικό σκοπό να μετατοπίσει την απειλή, ήτοι να διαμορφώσει την κίβδηλη πεποίθηση πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για το διεφθαρμένο και αντεθνικό Καθεστώς, αλλά για τον Λαό και την Πατρίδα.
Καμία εργολαβική λάσπη και καμία οργανωμένη συκοφαντία δεν δύναται να αναιρέσει το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή ούτε έκλεψε, ούτε ζημίωσε καθ' οιονδήποτε τρόπο τα συμφέροντα της Πατρίδος και του Λαού μας. Αντιθέτως, οι υβριστές, συκοφάντες και αυτουργοί της παράνομης πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής είναι εκείνοι που πλήττουν θανάσιμα τον Λαό και την Πατρίδα σε όλα τα επίπεδα και με κάθε τρόπο. Ο οικονομικός στραγγαλισμός της ελληνικής οικογένειας, η ισοπέδωση της ελληνικής παραγωγής, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η σε δυσθεώρητα ύψη ανεργία, η έξαρση της λαθρομετανάστευσης, ο ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων, είναι λίγα μονάχα από τα τεκμήρια ενοχής του αντισυνταγματικού τόξου.
Εάν κάποιος απείχε συνειδητά από κάθε κοινωνική δραστηριότητα και επαφή και εξαντλούσε την διαμόρφωση άποψης και γνώμης στηριζόμενος αποκλειστικά και μόνο στους τηλεοπτικούς σταθμούς, στις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα, θα σχημάτιζε την πεποίθηση πως η Χρυσή Αυγή είναι η αιτία των δεινών του Ελληνικού Λαού.
Χαρακτηριστικό της αθλιότητας των πολιτικών μας αντιπάλων αλλά και των επί πληρωμή συκοφαντών μας του δημοσιογραφικού υποκόσμου, το γεγονός οτι έχουν το θράσος δημοσίως και μεγαλοφώνως να αναρωτιούνται «πώς η Χρυσή Αυγή τολμά να υψώνει τους αντιπολιτευτικούς τόνους από τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική υπόθεση»! Αυτοί είναι οι «δημοκράτες» κατήγοροι και υβριστές μας που διαμαρτύρονται επειδή παρά τις μεθοδεύσεις τους η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να υπερασπίζεται σθεναρά τα δίκαια του Λαού και του Έθνους!
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι παραμάγαζο εκδοτών και καναλαρχών το οποίο ανάλογα με τις ανάγκες της πλουτοκρατίας, στολίζεται με διθυράμβους ή επικριτικά σχόλια (βλέπε Ποτάμι). Είναι η στεντόρεια φωνή ενός Λαού που απαιτεί Ελευθερία και Δικαιοσύνη.
Το ερώτημα, συνεπώς, το οποίο θα πρέπει επί της ουσίας να απασχολήσει κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, είναι το εξής: τί επιφύλασσε το αντισυνταγματικό τόξο για το Λαό και την Πατρίδα μας, εάν οι Έλληνες δεν είχαν συνειδητά και περήφανα στηρίξει τη Χρυσή Αυγή στις εθνικές εκλογές του 2012 και του 2015; Η απάντηση είναι προφανής και μαζί της η βεβαιότητα πως όσο μεγεθύνεται ο κίνδυνος της Χρυσής Αυγής για το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο, τόσο περισσότερο ζυγώνει ο καιρός της απελευθέρωσης των Ελλήνων από τα δεσμά της απάνθρωπης δουλείας των τόκων.
Η συντριβή των πραγματικών εχθρών του Λαού, θα επέλθει αναπόφευκτα εξαιτίας της χαρακτηριστικής τους απληστίας και συνάμα της βεβαιότητας πως οι ραγιάδες θα συνεχίσουν τον ύπνο του δικαίου. Χάρη στην αντεθνική λαίλαπα της μνημονιακής Αριστεράς, η ψοφοδεξιά κομπάζει γεμάτη αναίδεια πως σήμερα «δικαιώνεται». Ας μην τρέφουν αυταπάτες: όσο υπάρχει Χρυσή Αυγή και Πίστη στον Εθνικό Αγώνα, τότε το σίγουρο είναι πως ο Ελληνικός Λαός δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα.
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών