Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2016

Δε γεμίζουν ούτε....ταξί...Η "αντιφασιστική" συγκέντρωση των 10 ατόμων στο Σχιστό...


“Συγκλόνισαν” με την παρουσία τους οι... αντιρατσιστές στο Σχιστό: Κατάφεραν να γεμίσουν ταξί!

Τον γέλωτα προκάλεσαν με την ανακοίνωσή τους οι «αντιρατσιστές», γύρω από την απόλυτα αποτυχημένη αντισυγκέντρωση που διοργάνωσαν χθες το πρωί στο Σχιστό.
Με το γνωστό θράσος που τους διακατέχει, ανακοίνωσαν ότι «Εκατοντάδες αντιφασίστες διαδήλωσαν τη Δευτέρα 8 Φλεβάρη το πρωί στη Λεωφόρο Γρ. Λαμπράκη και Σχιστού στο Κερατσίνι ενάντια στην απόπειρα μερικών δεκάδων μελών της Χρυσής Αυγής να πραγματοποιήσουν ρατσιστική σύναξη μίσους κατά των...
προσφύγων και των μεταναστών», ενώ την ίδια στιγμή έκαναν την ανοησία να δημοσιεύουν φωτογραφίες από την «μεγαλειώδη» αντισυγκέντρωσή τους, οι οποίες απεικονίζουν από 10-20 άτομα!
Φαίνεται ότι ακόμη και οι πακιστανοί τους «έγραψαν» εκείνη την ημέρα (εκτός του γνωστού «πακιστανοπατέρα»…) και γι’ αυτό δεν μπόρεσαν να σώσουν ούτε τα προσχήματα. Γιατί είναι αδύνατον να έχουν την παραμικρή θετική ανταπόκριση στην τοπική κοινωνία, όταν λίγο παρακάτω λένε ότι «Η αντιφασιστική συγκέντρωση έστειλε το μήνυμα ότι οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι, απαιτούμε δομές φιλοξενίας και όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης».
Με απλά λόγια αυτοί οι εκτός τόπου και χρόνου ανεκδιήγητοι, άεργοι και αργόσχολοι θεωρούν ως φασίστες όλους όσοι δεν θέλουν την δημιουργία κέντρων υποδοχής, δέχονται με ενθουσιασμό ΟΛΟΥΣ όσοι δηλώνουν μετανάστες και πρόσφυγες (αδιαφορώντας για το αν χωράνε ή όχι), και απαιτούν συνθήκες διαβίωσης για τους λαθρομετανάστες που να παραπέμπουν σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με έξοδα φυσικά του Ελληνικού Λαού.
Μπράβο «νούμερα», είπατε τις χαζομάρες σας, εκτεθήκατε ανεπανόρθωτα για μια ακόμη φορά, άντε πίσω τώρα στις τρύπες σας και την ανυπαρξία, την κακομοιριά και την μιζέρια που συνοδεύουν τα ανθελληνικά σας κόμπλεξ…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών