Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2016

Καταδικάστηκε ο υβριστής της Χρυσής Αυγής, Τατσόπουλος για συκοφαντική δυσφήμιση του Χρήστου Παππά


Καταδικάστηκε ο υβριστής της Χρυσής Αυγής, Τατσόπουλος για συκοφαντική δυσφήμιση του Χρήστου Παππά

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να δικαιώνεται και να στέκεται αγέρωχη στον πόλεμο που της κάνει το σύστημα των μνημονιακών κομμάτων και των ΜΜΕ. Ένα σύστημα από το οποίο γεννήθηκε η παραδικαστική «παράγκα» Αθανασίου και Σαμαρά και το οποίο συγκέντρωσε όλους τους «προοδευτικούς» - πολέμιους των Ελλήνων Εθνικιστών με μόνο σκοπό της, την κατάρρευση του Εθνικισμού στην Χώρα μας.
Παρά τις ενορχηστρωμένες αυτές προσπάθειες του συστήματος, υπάρχουν ακόμα δικαστές που δεν υποκύπτουν σε πολιτικές πιέσεις και οι οποίοι έχουν το σθένος να αποφασίζουν δίχως επιρροές, ελεύθερα και δίκαια.
Μετά από απόφαση του....
πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ο βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς δικαιώθηκε για την αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του Πέτρου Τατσόπουλου.
Η αγωγή αφορούσε την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Τατσόπουλος ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις 20-5-2013, στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» των δημοσιογράφων Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, κατά την διάρκεια της οποίας εξαπέλυσε δριμεία συκοφαντική επίθεση προς τον κ. Παππά χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Πρόκειται για αήθη επίθεση εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών από έναν άνθρωπο ο οποίος, σημειωτέον, είναι ένας από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής.
Χωρίς να έχει να προσάψει τίποτα εναντίον του βουλευτή (θυμίζουμε το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, υποθέσεις με εταιρείες off shore, κρυφούς λογαριασμούς, λίστες Λαγκάρντ κ.α. που βαρύνουν βουλευτές άλλων κομμάτων) επιδόθηκε σε μια προσωπική επίθεση, η οποία δείχνει ξεκάθαρα το ποιόν του συγκεκριμένου ατόμου.
Το Δικαστήριο επέβαλε ως πρόστιμο το ποσό των 3.000 ευρώ στον Τατσόπουλο με την κατηγορία της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Πρόκειται για άλλη μια απόφαση που δικαιώνει την Χρυσή Αυγή και αποδεικνύει ξανά πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πτοούνται από τις μεθοδεύσεις των ανθελλήνων και των αρνητών της ελληνικής Ιστορίας και πως τελικά θα δικαιωθούν.


1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών