Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2016

Αποκρουστική πρόταση 20 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ....ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!

narkotika

Ενώ οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ (και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους…) είναι στριμωγμένοι στη γωνία απ’ όλη την ελληνική κοινωνία, επιχειρούν… διαφυγή προς τα μπρος, κάνοντας άνοιγμα στους… χρήστες ναρκωτικών!
Έτσι, 20… μπαρουτοκαπνισμένοι βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοπόρο τον βουλευτή Ηλείας Μπαλαούρα –που προσφάτως χαρακτήρισε την 17 Ν. «ανθρωπιστική» οργάνωση- ζητούν την νομιμοποίηση της χρήσης ναρκωτικών, για… ιατρικούς και φαρμακευτικούς λόγους (!!!), με κατάπτυστη πρόταση που κατατέθηκε μέσω ερώτησης προς τους.....
υπουργούς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Υγείας, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Μάλιστα, οι θρασύτατοι αριστεροί ζητωμαστούρηδες, αναφέρονται στην «ευεργετική δράση της φαρμακευτικής κάνναβης σε περιπτώσεις ιδιαίτερα επικίνδυνων παθήσεων», επιζητούν… επιδότηση από την Ε.Ε. και χαρακτηρίζουν την χασισοκαλλιέργεια «εκ νέου ανάπτυξη της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής, που μπορεί να δώσει ώθηση στην ελληνική οικονομία, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να φέρει έσοδα στα δημόσια ταμεία»!!!
Είναι προφανές, ότι τα συντρόφια θέλουν αποβλακωμένο τον λαό και τη νεολαία μας, για να δέχονται αδιαμαρτύρητα τα Μνημόνια της δυστυχία τους!
Δε θα τους περάσει! Θα τους πάρουμε φαλάγγι τους συριζομαστούρηδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών