Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2016

ΟΛΟΙ ΟΙ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ!

lathro
Γράφει ο Αντίοχος

Σύσκεψη υπό τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά με όλους τους δημάρχους της ευρύτερης περιοχής Πειραιά έγινε χθες το βράδυ, με θέμα την μετατροπή του Πειραιά σε καταυλισμό απρόσκλητων!
Και ω του θαύματος, όλοι συμφώνησαν! Για την ιστορία (αλλά και για να γνωρίζει ο βασανισμένος λαός του Πειραιά τους υπευθύνους γι’ αυτά που θα συμβούν…), στη σύσκεψη συμμετείχαν και συμφώνησαν οι κάτωθι: οι δήμαρχοι Πειραιά Γιάννης Μώραλης, Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρετάκος (ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε κάτι… αντιρρησούλες και χρειάστηκε ένα πολύ....
αυστηρό άρθρο της Ψαρά στη φυλλάδα των Ιών για να τον επαναφέρει στην… προοδευτικότητα), Κορυδαλλού Στ. Κασιμάτη, Περάματος Γιάννης Λαγουδάκη και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη Κώστα Τσεφαλάς που εκπροσώπησε το Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη.
Για τα μάτια του κόσμου (αλλά και για να ρίξουν αλλού τις ευθύνες, υποστηρίζοντας ότι… εξαπατήθηκαν, όταν θ’ αρχίσουν να τους… κυνηγάνε οι δημότες τους), οι αριστεροί δήμαρχοι συμφώνησαν υπό… όρους.
Αλλά όπως συμβαίνει συνήθως στην Ελλάδα, οι «όροι» θα καταπατηθούν από την ίδια την πραγματικότητα, μα τότε θα είναι πολύ αργά για δάκρυα. Καθότι, άπαξ και στηθεί και λειτουργήσει ο καταυλισμός, δε θα κουνηθεί από κει ούτε μετά από διακόσια χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών