Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016

Απελπισία στο «Έθνος» του Μπόμπολα και τους αμερικανούς - Ιγνατίου: Συναγερμός! Στο 10% η Χρυσή Αυγή

Τον κώδωνα του κινδύνου για την κλεπτοκρατία σήμανε ο γνωστός και ως φωνή της Αμερικής, ρεπόρτερ του MEGA και του «Έθνους» του Μπόμπολα, Μιχάλης Ιγνατίου, μέσα από την στήλη του στην συγκεκριμένη ρυπαρή, κίτρινη φυλλάδα.

Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού σας παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο:
«Εξαντλήθηκε η ανοχή προς τους ναζιστές
Μας έδειξε ξανά το πρόσωπο της απέχθειας η Χρυσή Αυγή, και μάλιστα μέσα στον «ναό» της Δημοκρατίας, την ελληνική Βουλή. Για μένα δεν είναι έκπληξη η συμπεριφορά των βουλευτών της ναζιστικής οργάνωσης. Αυτό που με εξέπληξε...
είναι ότι για ένα διάστημα λούφαξαν, φοβούμενοι ακόμα και να εκμεταλλευθούν το προσφιλές τους θέμα, τους «κακούς» μετανάστες που δεν έχουν... αίμα ελληνικό! Σάμπως και το να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας σε κυνηγημένους συνανθρώπους, μας κάνει λιγότερο Ελληνες.
Βέβαια, όταν κυριαρχείται ο άνθρωπος από ανεξήγητο θυμό, όταν είναι «ποτισμένος» με μίσος, που τον σπρώχνει να γίνεται βίαιος, μόνο για λίγο καιρό... ξαποσταίνει. Η ανάρμοστη συμπεριφορά των χρυσαυγιτών βουλευτών στην Επιτροπή Αμυνας της Βουλής είναι κάτι το φυσιολογικό για τα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης. Ομως, όταν η ανάρμοστη συμπεριφορά μένει αναπάντητη, δίνει λάθος μήνυμα σε αυτούς που την έχουν κάνει επάγγελμα.
Ο Χρήστος Παππάς, που παλαιότερα με έβρισε στη Βουλή, και ο Ηλίας Κασιδιάρης, πρωτοπαλίκαρο του αρχηγού Μιχαλολιάκου, χαρακτήρι­σαν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Αμυνας «προδότες» και «Φιλιππινέζες» - βλέπετε δεν μπορούν να μη δείξουν τον ρατσισμό που κυριαρχεί στη συμπεριφορά τους.
Προσέξτε... Ομιλούν αυτοί για προδότες, όταν ενστερνίζονται τις ιδέες του Αδόλφου Χίτλερ και όταν υποστηρίζουν και σήμερα τους πραξικοπηματίες, από τον Παπαδό­πουλο και τον Παττακό μέχρι τον Ιωαννίδη. Ναι, αυτούς που μας οδήγησαν στα γεγονότα του Ιουλίου του 1974, αυτόν που πούλησε την Κύπρο σε συνεργασία με τη CIA στους Τούρκους.
Και ξέρετε ποιο είναι περισσότερο προκλητικό για μένα; Οτι παρουσιάζο­νται -όπως λένε- εναντίον κάθε σχεδί­ου που θα τουρκοποιήσει την Κύπρο, όταν υποστηρίζουν αυτούς που ευθύνονται για το πραξικόπημα, την εισβολή και την κατοχή της Κύπρου. Εδώ και 42 χρόνια πληρώνουμε στην Κύπρο την προδοσία της χούντας και τους αποστάτες. Μέχρι εδώ, αρκετά...
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν «νοικοκυραίοι» στην Ελλάδα που υποστηρίζουν τη ΧΑ, μόνο και μόνο επειδή θέλουν με τον τρόπο αυτόν να τιμωρήσουν τους πολιτικούς. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι σχεδόν το 10% του ελληνικού λαού υποστηρίζει μία οργάνωση με βαθιές ρίζες στον ναζισμό.
Βεβαίως την ευθύνη για την οικονομική τραγωδία την έχουν οι πολιτικοί, και αυτήν τη θέση δεν πρόκειται να την εγκαταλείψω ποτέ. Είναι φως φανάρι ότι έφταιξαν και έβλαψαν τη χώρα και τον λαό, υπάρχουν πλέον και οι αποδείξεις. Ομως, πρέπει να πάμε στο άλλο άκρο, και μισό εκατομμύριο πολίτες να υποστηρίζουν μία ναζιστική οργάνωση; Οχι...
Η ψήφος διαμαρτυρίας δεν είναι κακό πράγμα. Ομως, μερικές φορές μπορεί να εξελιχθεί σε πρόβλημα για τη Δημοκρατία, όπως συμβαίνει τώρα που η ψήφος αυτή κατευθύνεται στη ΧΑ.»

Ας κρατήσουμε μερικά από τα λεγόμενα του Ιγνατίου, προς ανάλυση. Καταρχάς οφείλουμε να του επιστρέψουμε τους ιδεολογικούς χαρακτηρισμούς και την υπόνοια περί «προδοτών», λέγοντάς του ότι αυτός και η φυλλάδα στην οποία εργάζεται ήταν που υποστήριζαν ανοιχτά τόσα χρόνια όσους ευθύνονται για δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων και για την υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας.

Επειδή, δε, το άρθρο του διαθέτει μία υποκριτική ψευδοπατριωτική νότα περί «Αττίλα» κλπ, να του θυμήσουμε τα γραφόμενα του Γρ. Μπονάνου του αρχηγού των Ένοπλων Δυνάμεων επί επταετίας, ο οποίος δεν δικάστηκε αλλά αντιθέτως παρέμεινε στη θέση και επί... «δημοκρατίας»:

Από το βιβλίο του Γρ. Μπονάνου«Έχρειάζετο λοιπόν ψυχή, προσοχή καί επαγρύπνησις. Καί έπρεπε να επιλέξω τήν κατάλληλον στιγμήν διά νά δράσω. Από πολλού χρόνου είχα καταλήξει ότι ή λύσις είναι μία: Η πολιτικοποίησις του καθεστώτος. Εχρειάζετοη Ελλάς μίαν κυβέρνησιν με ακτινοβολίαν πρός τον λαόν, διά να βγάλη την χώραν από τό άδιέξοδον. Και αι Ένοπλοι Δυνάμεις να αφοσιωθούν άνευ έτερου στο έργον των. Ποιοι όμως θα εσχημάτιζαν αυτήν τήν κυβέρνησιν; Ποίοι είχαν ολιγώτερον φθαρεί και επομένως ήδύναντο να εμπνεύσουν τον λαόν; Ποιοι θα ήσαν γενικής αποδοχής; Οι πολιτικοί παράγοντες τούς οποίους είχα βολιδοσκοπήσει  διά του Ματάτση προηγουμένως, με έπεισαν ότι υπεράνω όλων θέτουν το προσωπικόν καί το κομματικόν των συμφέρον. Και όμως, είς τον χώρον αυτόν έπρεπε να στραφώ. Δεν είχα άλλην επιλογήν

Ποιός είναι, όμως, ο Μπονάνος που τα γραφόμενά του έχουν αξία; Ιδού ένα σχετικό απόσπασμα από το πόρισμα Αλφαντάκη: «Η Κυβέρνησις και η Επανάστασις της 25.11.1973 απεφάσισαν και διέταξαν Γενικήν Επιστράτευσιν την 20.7.1974, ήτις ήρξατο εφαρμοζομένη από της 9ης πρωϊνής ώρας. Αυτήν απήτουν αι περιστάσεις και τα στρατιωτικά δεδομένα. Ο Στρατηγός Μπονάνος μετά των επιτελών του, την 11ην πρωϊνήν της αυτής ημέρας (20.7.1974) ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ την γενικήν επιστράτευσιν, ΔΙ' ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.»

Αυτά περί «ιστορίας» και αφήνουμε στην άκρη τα περί «Χίτλερ» διότι πολύ απλά ο Ιγνατίου ως έξυπνος άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι τα «επιχειρήματά» του πάσχουν στην όποια – έστω και χαλαρή – κριτική. Αρκεί να σκεφτεί ότι «αγανακτεί» με την Χρυσή Αυγή, αλλά ανέχεται τους Τσιπροκαμμένους που επέτρεψαν την διέλευση των νατοϊκών στρατευμάτων στα χωρικά μας ύδατα. Παρομοίως είχε ανεχτεί την διέλευση νατοϊκών στρατευμάτων στο παρελθόν από άλλες κυβερνήσεις, προκειμένου αυτά τα στρατεύματα να σφαγιάσουν παιδιά στην πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβία. Σα να είχε πει «ΝΑΙ» ο Μεταξάς, ο «φασίστας», στους Ιταλούς, δηλαδή.

Όσον αφορά το ζήτημα της «συμπεριφοράς» το οποίο έκανε τον Ιγνατίου να «βγει από τα ρούχα του», να του θυμήσουμε απλώς ότι έχουν ακουστεί από όλες τις πτέρυγες του Κοινοβουλίου ανείπωτες ύβρεις και μάλιστα σε ήσσονος σημασίας ζητήματα. Δεν δικαιούται, λοιπόν, να ενίσταται για χαρακτηρισμούς προς τον Καμμένο, οι οποίοι συν τοις άλλοις είναι δικαιολογημένοι από την επικαιρότητα και το μέγεθος της προδοσίας του, την ίδια ώρα που συστηματικά σιωπά εμπρός σε οχετό ύβρεων μέσα στο «ναό της δημοκρατίας».

Τέλος, σχετικά με την ανησυχία του για το «10% της Χρυσής Αυγής», τον ευχαριστούμε για την εκ των έσω πληροφόρηση των μυστικών δημοσκοπήσεων πριν πέσει το «δημοκρατικό ψαλίδισμα» των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Και όχι μόνο να τον ευχαριστήσουμε, αλλά και να του πούμε ότι θα αγωνιστούμε ώστε να αναδημοσιευτεί το άρθρο του, πάντα επίκαιρο, με μόνη διαφορά ότι τότε θα γράφει για 20%!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών