Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016

ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ! ΟΙ ΜΠΟΥΤΑΙΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ «ΔΙΑΛΟΓΟ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΝΙΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!

boutas420_54168056

Αύριο αρχίζει ο στημένος «διάλογος» του mister Tsipra με «πρόθυμους» εκπροσώπους των αγροτών, αλλά οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και του Οροπεδίου Λασιθίου (οι οποίοι έβγαλαν και μια πολύ σκληρή ανακοίνωση: «Επεκτείνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα. Δεν συμμετέχουμε σε στημένους διαλόγους, δεν ξεπουλάμε τους αγώνες μας, συνεχίζουμε ενωμένοι έως να δικαιωθούμε»), ανακοίνωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν.
Η… έκπληξη (για μας καμία έκπληξη, την είχαμε προαναγγείλει από την πρώτη στιγμή!) ήρθε από τους....
Μπουταίους του –παραμύθι κυρά μου «μπλόκου» της Νίκαιας, που μέχρι σήμερα παρίσταναν τους… σκληρούς και τώρα αποφάσισαν ομόφωνα –έτσι αποφασίζει το… τιμημένο κουκουέ- να γυρέψουν ραντεβού από τον πρώην σύντροφό τους (στην ΚΝΕ…) Τσίπρα, αλλά για την Τρίτη κι όχι για την Δευτέρα μαζί με τους άλλους «πρόθυμους». Γιατί την Τρίτη; Γιατί –λέει ο Μπούτας- πως έχουν… διαφορετικά αιτήματα από τα άλλα μπλόκα. Η αλήθεια είναι, ότι πάνε μόνοι τους στον «διάλογο» με τον σύντροφο Τσίπρα, γιατί δεν πρόκειται να συζητήσουν μαζί του τα αιτήματα των αγροτών, αλλά να γλεντοκοπήσουν γιατί πούλησαν τους αγρότες με τη «συμφωνία των τρακτέρ» και τώρα ολοκληρώνουν την προδοσία τους με τον στημένο «διάλογο»!
Έλληνες αγρότες, ξεφωνίστε και απομονώστε τους προδότες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών