Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016

Εκδηλώθηκε επιτέλους.... Ο Άδωνις ταυτίστηκε με το ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των...hotspots και των λαθρομεταναστών!


Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις ταυτίζεται με τον Σύριζα στην δημιουργία των hot spots

Ο «όπου φυσάει ο άνεμος» πρώην υβριστής της ΝΔ, του Σαμαρά και του Μητσοτάκη και τώρα αντιπρόεδρος (αυτό θα πει κατάντια για το κόμμα…) της ΝΔ, Σπύρος Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην "Real News" προκαλεί για μια ακόμη φορά τη νοημοσύνη των Ελλήνων και την πολιτική σοβαρότητα. Ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συνέντευξή του:
«Κατανοείτε τις αντιδράσεις τοπικών κοινωνιών στη δημιουργία των hotspots; Κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών. Δεν έχουν καλή ενημέρωση, δεν έχουν εμπιστοσύνη στο ελληνικό κράτος  και κυρίως τους έλεγαν οι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ τα ακριβώς ανάποδα μέχρι πριν από λίγο καιρό.
Η Ν.Δ. θα σκληρύνει τη θέση της στο...
προσφυγικό-μεταναστευτικό; Η Ν.Δ. έχει αρκετά σκληρή θέση στο προσφυγικό-μεταναστευτικό. Παράλληλα, όμως, έχει και μία υπεύθυνη θέση. Το προσφυγικό-μεταναστευτικό είναι ένα εθνικό θέμα, έχει να κάνει με την επιβίωση του ελληνικού έθνους. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και όχι απλώς ως αντιπολίτευση.
Η Ν.Δ., αντιμετωπίζοντας το προσφυγικό ως εθνικό θέμα, αφήνει χώρο στη Χρυσή Αυγή; Τι δουλειά έχει η Χρυσή Αυγή με τα εθνικά θέματα; Η Χρυσή Αυγή αποτελεί κίνδυνο για τα εθνικά μας θέματα, καθώς μας απομονώνει διεθνώς και μας παρουσιάζει ως κατηγορούμενους στη διεθνή κοινή γνώμη.
Διερεύνηση της Ν.Δ. μόνο προς το Κέντρο; Ή πρέπει να γίνει και προς τα δεξιά; Πολύ ευχαρίστως να γίνει και προς τα δεξιά, αν μου πείτε ποιον να πάρουμε ακόμα από τα δεξιά. Όλοι οι δεξιοί είμαστε ήδη στη Νέα Δημοκρατία και πρώτος απ’ όλους εγώ.»
Επ’ αυτού έχουμε να πούμε τα εξής:
α) Ο Γεωργιάδης «κατανοεί απόλυτα τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών», αλλά η ΝΔ ταυτίζεται στο θέμα αυτό απόλυτα με τις κυβερνητικές επιλογές αποδεχόμενη και αυτή την δημιουργία hotspots. Όταν, μάλιστα, λέει ότι «Δεν έχουν καλή ενημέρωση» δεν λέει τίποτα διαφορετικό από τον ΣΥΡΙΖΑ.
β) Τι εννοεί ότι «Η ΝΔ έχει αρκετά σκληρή θέση στο προσφυγικό-μεταναστευτικό»; Όταν αμέσως μετά αμβλύνει ο ίδιος με τα λεγόμενά του την προηγούμενη τοποθέτησή του, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι η ΝΔ δεν προτείνει τίποτα που να την διαφοροποιεί ουσιαστικά από την ολέθρια κυβερνητική πολιτική στο καυτό αυτό ζήτημα.
γ) Το ποιος αποτελεί κίνδυνο για τα εθνικά μας θέματα ας το αφήσει καλύτερα ο προσκυνητής και «καλός φίλος» της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων. Αν η «διεθνής κοινή γνώμη» αποτελείται από τους προαναφερθέντες, τότε αποτελεί ιδιαίτερη Τιμή η μομφή του Γεωργιάδη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
δ) Διεύρυνση της ΝΔ προς τα λεγόμενα «δεξιά» δεν μπορεί να γίνει, κάτι άλλωστε που έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο Μητσοτάκης, λέγοντας ότι «δεξιά της ΝΔ υπάρχει τοίχος». Οι φιλελεύθεροι δεξιοί για τον Γεωργιάδη δεν μπορούν να έχουν έστω και στοιχειώδη σχέση με τις έννοιες της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της άρνησης υποτέλειας στους διεθνείς τοκογλύφους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την μόνη συνεπή πολιτική επιλογή όλων εκείνων των συνειδητοποιημένων Ελλήνων που θέλουν να ξαναδούν την Πατρίδα τους πραγματικά ελεύθερη και τον Λαό να μπορεί να δημιουργεί σε εύφορη βάση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών