Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΤΩΝ 80 ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;

afstria

Γράφει ο Αντίοχος

Τις τελευταίες ημέρες, ακούσαμε ότι η Αυστρία θα βάλει πλαφόν στον αριθμό των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων που δέχεται, σε μόλις 80 ημερησίως, προκαλώντας την οργή των λοιπών ευρωπαϊκών χωρών, που την κατηγόρησαν για… «ρατσισμό».
Αλλά, αν νομίζετε πως ο φόβος για την ισλαμοποίηση της χώρας επέβαλλε στην αυστριακή κυβέρνηση τη λήψη μιας τέτοιας απόφασης, κάνετε λάθος! Η εξήγηση είναι πιο… πεζή: ο καλπασμός των ποσοστών του εθνικιστικού κόμματος των Ελευθέρων!
Σύμφωνα, λοιπόν, με....
δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του εβδομαδιαίου πολιτικο-οικονομικού περιοδικού «Προφίλ», το κόμμα των Ελευθέρων είναι πρώτο με ποσοστό 32%, αυξάνοντας κατά 2% τα ποσοστά του μέσα σ’ έναν μήνα!
Από μεγάλη απόσταση, ακολουθούν το Λαϊκό Κόμμα με 24%, οι Σοσιαλδημοκράτες με 23% και οι Πράσινοι (κόκκινοι) με 12%.   
Επιπροσθέτως, στο ερώτημα προτίμησης, σε περίπτωση απευθείας εκλογής καγκελάριου, ο αρχηγός των Ελευθέρων, Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, προηγείται με ποσοστό 22% που είναι βελτιωμένο κατά τρεις μονάδες σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα στην αντίστοιχη δημοσκόπηση του «Προφίλ».
Κι εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: θα τολμούσε ποτέ κυβέρνηση στην Ελλάδα να ακολουθεί πολιτική «ανοιχτών θυρών» (για να περιοριστούμε σ’ αυτό), αν δημοσκοπικά ήταν πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 32%; Ο καθένας γνωρίζει την απάντηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών