Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016

Με λάφυρο το κομμένο κεφάλι ενός κοριτσιού φώναζε “Allahu Akbar” στο κέντρο της Μόσχας! Σύντομα και στο ελλαδιστάν... ΒΙΝΤΕΟ



Σκηνές φρίκης εκτυλίχτηκαν στο κέντρο της Μόσχας, με μία μαυροντυμένη τζιχαντίστρια να κραδαίνει ως τρόπαιο το κομμένο κεφάλι ενός παιδιού, φωνάζοντας "Allahu Akbar".
Σκληρές εικόνες σε σταθμό του Μετρό στη Μόσχα, με μια μαυροφορεμένη γυναίκα να κρατά το κομμένο κεφάλι ενός παιδιού. Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φώναζε "Allahu Akbar".
Μετά τον φόνο, η γυναίκα πήγε κοντά στον σταθμό του Μετρό Oktyabrskoye Pole και εκεί τη σταμάτησε ένας αστυνομικός. Αμέσως έβγαλε το κεφάλι του θύματος, που αναγνωρίστηκε ως η Nastya M, από την τσάντα της και φώναζε πως είχε σκοτώσει το παιδί.
Βρίσκεται πλέον υπό....
κράτηση από τις αστυνομικές αρχές. Αργότερα ανακοινώθηκε πως διασώστες βρήκαν το αποκεφαλισμένο πτώμα ενός κοριτσιού 3-4 ετών μετά από πυρκαγιά που σημειώθηκε σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Μόσχα.
Η γυναίκα, όπως προέκυψε από την προκαταρκτική έρευνα, περίμενε μέχρι να φύγουν οι γονείς της μικρούλας από το διαμέρισμα και αφού τη σκότωσε έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.
Πόσος καιρός άραγε θα περάσει πριν έχουμε κάτι παρόμοιο στο Ελλαδιστάν των ανοιχτών συνόρων; Ήδη έχουμε συλλήψεις τζιχαντιστών και οπλοστάσια ακραίων ισλαμιστών να αποκαλύπτονται σε ολόκληρη την χώρα. Προς το παρόν οι τζιχαντιστές μετακινούνται προς τις ευρωπαϊκές χώρες για να αναλάβουν δράση, όμως είναι βέβαιο πως εν τέλει θα δράσουν και στην Πατρίδα μας, με ολέθριες συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών