Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016

Μία απάντηση στα ορφανά του Σαμαρά «για τις αλήθειες που δεν λέγονται»


Μία απάντηση στα ορφανά του Σαμαρά «για τις αλήθειες που δεν λέγονται»

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η επίσημη νουδούλα να κάθεται σούζα μπροστά στους συριζοψεκασμένους για το «προσφυγικό» ζήτημα (κατόπιν αυστηρής εντολής της κοινής τους αφέντρας, φράου Μέρκελ), αλλά οι σαμαρόφρονες του διαδικτύου ξεσαλώνουν, νοσταλγώντας τα… επιτεύγματα της σαμαροκρατίας.
Έτσι, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Αλήθειες που ΔΕΝ λέγονται…», αναφέρονται -μεταξύ των άλλων- και οι εξής… βαθυστόχαστες σαμαρο-μπουμπουκιές:
«Γιατί ακόμα και τώρα ο απερίγραπτος αυτός «θίασος» που παριστάνει την κυβέρνηση, δεν ιδρύει (κλειστά) «κέντρα κράτησης» των αλλοδαπών!
Και μάλιστα κέντρα κράτησης των λαθρομεταναστών!
Γιατί τους πραγματικούς πρόσφυγες οφείλει να...
τους φιλοξενεί ξεχωριστά από τους λαθρομετανάστες.
- Οι πρώτοι, οι πρόσφυγες, να περιμένουν τη σειρά τους να φύγουν κανονικά, για άλλες ευρωπαϊκές χώρες (Relocation)
- Και οι δεύτεροι, οι λαθρομετανάστες, να μείνουν εκεί μέχρι να ζητήσουν μόνοι τους να γυρίσουν στην πατρίδα τους, ή να τους διώξουμε με την βοήθεια της Ένωσης (Repatriation).
Από την «Αμυγδαλέζα», το κέντρο κράτησης που λειτουργούσε επί Σαμαρά, δεν την κοπάνησε ποτέ κανείς!
Έξη χιλιάδες λαθραίοι χώραγαν και πέρασαν κοντά 100 χιλιάδες στα δυόμιση χρόνια που λειτούργησε.
Γιατί κάθονταν δυό-τρείς μήνες και μετά ζήταγαν να φύγουν στις πατρίδες τους.
Κι έρχονταν άλλοι που έκαναν το ίδιο…
Κι έτσι λειτούργησε η Aποτροπή (Deterrence) προς τα έξω (μην έρχεστε θα σας «μπουζουριάσουμε»), ενώ «καθάρισε» και το κέντρο της Αθήνας για δυόμιση χρόνια.
Και την έκλεισαν την «Αμυγδαλέζα», οι ηλίθιοι!
Και κατάργησαν την Αποτροπή που υπήρχε επί Σαμαρά…
Και γεμίσαμε «λεφούσια» παράνομων και προσφύγων αδιακρίτως, που περιφέρονται ανά την επικράτεια…».
Λοιπόν, αυτές είναι οι αλήθειες που δε λέγονται:
1ον) Μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Χρυσής Αυγής -τον Ιούνιο του ’12- και ευρισκόμενοι υπό το καθεστώς πανικού, ενόψει της συνεχούς ανόδου των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, οι Σαμαροβενιζέλοι έκαναν κάποιες σπασμωδικές κινήσεις προς καταπολέμηση της υπάρχουσας λαθρομετανάστευσης (τις κλασσικές «επιχειρήσεις – σκούπες», κ.α.), χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς απελάσεις.
2ον) Στην Αμυγδαλέζα και σε 3-4 ακόμα «Κέντρα Κράτησης», κρατούντο περί τις 5 χιλιάδες λαθρομετανάστες, κάποιοι εκ των οποίων (περίπου ένας στους τρεις) ζήτησαν τον εθελοντικό επαναπατρισμό τους. Το δε σύνολο των εθελοντικώς επαναπατρισθέντων, δεν ξεπερνά τις 10.000, μέσα σε 2 ½ χρόνια. Μια σταγόνα στον ωκεανό της λαθρομετανάστευσης! Σπουδαίο… κατόρθωμα!   
3ον) Βεβαίως, είναι γεγονός ότι την πρώτη περίοδο της σαμαροκρατίας, οι εισροές λαθρομεταναστών ήταν μειωμένες σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αλλά, κι αυτό οφειλόταν στην Χρυσή Αυγή. Διότι, την εποχή εκείνη, τα καθεστωτικά ΜΜΕ ξεσπάθωναν καθημερινά για τα «Τάγματα Εφόδου» και τις «ρατσιστικές» επιθέσεις, βαφτίζοντας «ρατσιστική» επίθεση οποιονδήποτε καυγά μεταξύ αλλοδαπών και «ρατσιστική» δολοφονία οποιαδήποτε δολοφονία στα πλαίσια ξεκαθαρίσματος λογαριασμών των αντιπάλων μαφιών. Στις μέρες μας τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα κι οι επίδοξοι λαθρομετανάστες τρομοκρατούνταν με τις ψευδείς αυτές ειδήσεις που μάθαιναν και απόφευγαν την Ελλάδα.
Μόλις όμως άρχισαν οι διώξεις της Χρυσής Αυγής και τα ΜΜΕ έριξαν σύρμα ότι «τέρμα τα Τάγματα Εφόδου», άρχισε η έφοδος χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα – και αψευδής μάρτυς αυτού είναι τα «Ημερήσια Δελτία Λαθρομετανάστευσης» που βγάζαμε, όποτε ο αριθμός των εισερχομένων ήταν υπερβολικά υψηλός για τα δεδομένα της εποχής. Αναγκαζόμενοι από τους αριθμούς να βγάζουμε καθημερινά αυτά τα «Δελτία».  
Αυτά, και… σκασμός Μπουμπούκο!
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών