Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016

Η ομιλία του Στουρνάρα (πρώην Υπουργός Οικονομικών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) στον "Ριζοσπάστη"....Είναι ο...κομμουνισμός-υλισμός ηλίθιε!


Οι “επαναστάτες” του ΚΚΕ προβάλουν (με το αζημιώτο...) τις απόψεις του καπιταλιστή Στουρνάρα στην φυλλάδα τους

Είναι γνωστό ότι οι μαγαζάτορες του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ) έχουν ως πραγματικό τους δόγμα  το ρητό ότι «το χρήμα δεν έχει ιδεολογία». Γι΄ αυτό, άλλωστε, αυτοί οι «φραγκοφονιάδες» έχουν μετατρέψει το κόμμα αυτό σε μια εμπορική επιχείρηση ακραιφνούς καπιταλισμού, η οποία φροντίζει να εκμεταλλεύεται και να στίβει εξ ολοκλήρου τα διάφορα εναπομείναντα κορόιδα που τρώνε αμάσητη την σερβιρισμένη τροφή – κονσέρβα περί «ταξικής πάλης», «προλεταρίων», «λαϊκών συμφερόντων», «εργατικής συνείδησης» και άλλες παρόμοιες φράσεις – μπούρδες, τις οποίες εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν οι ανεπάγγελτοι κλικαδόροι της εκάστοτε ομάδας του Περισσού.
Είναι, όμως, τόσο «πεινάλες» ώστε να μην κρατούν ούτε τα προσχήματα. Στο παρελθόν έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα με.....
την δημοσίευση τόσο διαφημίσεων καπιταλιστικών εταιρειών όσο και με πληρωμένες καταχωρήσεις που δεν συνάδουν με την (ψευδή όπως έχει αποδειχθεί προ πολλού) εικόνα του «κόμματος της εργατικής τάξης». Αμετανόητοι και αδίστακτοι, έχοντας στο νου τους μόνο το να βάλουν κανένα ευρώ παραπάνω στα κομματικά τους ταμεία, δημοσίευσαν στην φυλλάδα του «(Β)Ριζοσπάστη», με ολοσέλιδη καταχώρηση, την «Ομιλία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στην 83η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων 25 Φεβρουαρίου 2016. Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης αναγκαία προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίση».
Για μερικά ευρώ, δηλαδή, δημοσίευσαν την άποψη ενός από τους κινητήριους μοχλούς του «ελληνικού» καπιταλισμού! Δεν ξέρουμε αν γι αυτό ευθύνεται το ότι ο στυγνός αυτός καπιταλιστής πέρασε κάποτε από το μαντρί με τα πρόβατα της ΚΝΕ ή στο γεγονός ότι τον περασμένο Δεκέμβριο το παιδί του κομματικού σωλήνα και ανεπάγγελτος Παφίλης τον υπερασπίστηκε με θέρμη στην Βουλή. Αν και το πιο πιθανό πρέπει να είναι απλώς η ακόρεστη πείνα αυτών των μπολσεβίκων «φραγκοφονιάδων» για τα λεφτά, καθώς, όπως είπαμε και προηγουμένως, «το χρήμα δεν έχει ιδεολογία».
Ας τα βλέπουν αυτά, όμως, τα κορόιδα που συνεχίζουν να πιστεύουν τα ψέματα που τους σερβίρει η ηγεσία του ΚΚΕ, ενώ στην πραγματικότητα αυτή «τρώει και πίνει στην υγειά τους»…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών