Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πόσο μας αγαπάει ο Πάπας! Ταπεινό όργανο της μασονίας και αυτός.

Γράφει ο Αντίοχος

Τις τελευταίες ημέρες, πολλοί διεθνείς παράγοντες –κι όλοι ανεξαιρέτως νεοταξίτες!- «στηρίζουν την Ελλάδα» (όπως γράφουν τα ΜΜΕ, εννοώντας την πολιτική των «ανοιχτών θυρών» της μνημονιακής συγκυβέρνησης των συριζοψεκασμένων…), εξυμνώντας  την «αλληλεγγύη» του «πάντα φιλόξενου» και «γενναιόδωρου»  ελληνικού λαού και άλλα τέτοια. Δείτε ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα:

«Μήνυμα στήριξης του πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα για το προσφυγικό
Στην προσφυγική κρίση, με μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης προς την Ελλάδα, αναφέρθηκε ο πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας πριν από λίγο στους πιστούς που έχουν γεμίσει την πλατεία του Αγίου Πέτρου.
«Στην προσευχή μου και στη δική σας...
είναι πάντα παρούσα η δραματική κατάσταση των προσφύγων, οι οποίοι προσπαθούν να απομακρυνθούν από πολέμους και άλλες απάνθρωπες καταστάσεις. Ιδίως η Ελλάδα και οι άλλες χώρες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, προσφέρουν στους πρόσφυγες μια γενναιόδωρη βοήθεια, η οποία χρειάζεται τη συνεργασία όλων των κρατών…».

Προς τι οι ύμνοι; Πρόκειται για μια παλιά ιστορία, που έχει να κάνει μ’ ένα ελάττωμα της φυλής μας… Μια μέρα μετά την κήρυξη του ελληνοϊταλικού πολέμου, ο Φίλιπ Νίκολς, προϊστάμενος της Νότιας Διεύθυνσης του Φόρεϊν Όφις, που περιελάμβανε και την Ελλάδα, έγραψε μια επιστολή προς τον υπεύθυνο της βρετανικής προπαγάνδας στην ραδιοφωνία, για τον προπαγανδιστικό χειρισμό της ελληνικής υπόθεσης, αναφέροντας μεταξύ άλλων και τα εξής: «Οι Έλληνες είναι επιρρεπείς στην κολακεία και υπάρχουν πολλά ευχάριστα και κολακευτικά πράγματα που μπορούμε να πούμε γι’ αυτούς αυτή την ώρα». Το ίδιο «μάθημα» προφανώς έγινε και στον Τσώρτσιλ, που το αποτύπωσε αμέσως και μας γέμισε κολακείες, του τύπου: «Η Αγγλία θεωρεί ιδικόν της τον αγώνα της Ελλάδος», «οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες», κ.τ.λ., ενώ από την άλλη μας έσκαβε το λάκκο.

Έτσι και οι σημερινοί νεοταξίτες, μας κολακεύουν για να κρατήσουμε τα «προσφυγάκια» και να αυτοκαταστραφούμε στα σίγουρα! Μη μασάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών