Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 27, 2016

Με σταλινικές διαδικασίες ο Κούλης "διόρισε" το νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ...Κανείς δεν μίλησε όμως για την καταπάτηση των "δημοκρατικών διαδικασιών"!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η επιβολή της θέλησης του "αρχηγού" της ΝΔ σε όλα τα όργανα της ΝΔ με θεμιτά και αθέμιτα μέσα δεν λογίζεται ως "αρχή του ενός" από τους "δημοράτες". Βέβαια ο κύριος λόγος που ποτέ δεν έγιναν εκλογές στη ΟΝΝΕΔ είναι γιατί πολύ απλά η νεολαία που εμφορείται από τις πατριωτικές ιδέες και άξιες, όπως της οικογένειας και της θρησκείας, έχει προ πολλού γυρίσει την πλάτη στη νέολαια της ρεμούλας, του θεαθήναι και της...Μυκόνου, και θα το έδειχναν και οι κάλπες.
 
Στην τόσο «δημοκρατική» ΝΔ δεν αρκέστηκαν μόνο στο ότι επέβαλαν με συνοπτικές διαδικασίες ως τον έναν και μοναδικό υποψήφιο για την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ τον εκλεκτό του Μητσοτάκη, αλλά δεν κράτησαν ούτε και τα προσχήματα, με την διεξαγωγή μιας, έστω και τυπικής, ψηφοφορίας για την ανάδειξή του.

Υπό τον τίτλο «Απίστευτο! Με… διορισμό ανέδειξαν πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ τον Β. Γεωργιάδη» να τι γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Δημοκρατία» επί του θέματος: «Διορισμένος πρόεδρος; Με μια πρωτοφανή απόφασή της, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ αποφάσισε να.....
ανακηρύξει ως εκλεγέντα νέο πρόεδρο της οργάνωσης τον Βασίλη Γεωργιάδη, με το αιτιολογικό ότι ήταν ο μόνος υποψήφιος. Η συγκεκριμένη απόφαση επί της ουσίας γυρνά τη “γαλάζια” Νεολαία χρόνια πίσω, καθώς ακόμα και με έναν υποψήφιο θα έπρεπε να..... στηθούν οι κάλπες και να αποφασίσουν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ για το μέλλον της. Με δήλωσή του, ο έως τώρα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης τονίζει: “Η απόφαση αυτή, δυστυχώς, δικαιώνει όσους φοβούνταν ότι κάποιοι θέλουν να καταργήσουν την ΟΝΝΕΔ και να τη μετατρέψουν σε ακόμη μία Γραμματεία του Κόμματος. Οι σκέψεις αυτές πάντα έβρισκαν και θα συνεχίσουν να βρίσκουν χιλιάδες ΟΝΝΕΔίτες απέναντί τους”».

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μητσοτάκης στήνει τους δικούς του μηχανισμούς ολοκληρωτικού ελέγχου της ΝΔ, κάτι το οποίο φτάνει μέχρι και την νεολαία του κόμματος. Το κάνει, μάλιστα, με τόσο κραυγαλέο τρόπο που σηκώνει εσωκομματικές φωνές αντίδρασης, πάντοτε όμως σε ήπιους τόνους γιατί υπάρχει και η προοπτική του «μελιού» της εξουσίας. Όμως, όπως έχουμε επαναλάβει ξανά, κανείς σ΄αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται να πει κάτι για την περιβόητη θεωρία της «αρχής του αρχηγού», με τα όσα πράττει ο Μητσοτάκης.
Μόνο στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τέτοιες ανυπόστατες θεωρίες χρησιμοποιούνται με τον πλέον αισχρό και βρώμικο τρόπο προκειμένου να σπιλωθεί ο έντιμος και νόμιμος πολιτικός αγώνας που διεξάγει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και να χρησιμοποιηθούν αυτές οι αθλιότητες στην πολιτική σκευωρία εναντίον του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών