Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 27, 2016

ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

mekal.medium

Ούτε 24 ώρες δεν χρειάστηκε να περάσουν, για να επιβεβαιωθούν όλα όσα αναφέραμε στο χθεσινό μας κείμενο. Λίγα 24ωρα λοιπόν χρειάστηκαν για να καταρρεύσουν οι προτάσεις και οι υποσχέσεις που προσκόμισε το πρώτο ανδρείκελο του Μαξίμου Αλέξης Τσίπρας, από τους ευρωπαίους ηγέτες, όσον αφορά την αντιμετώπιση της άκρως επικίνδυνης κατάστασης που δημιουργείται από την ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών από τα Τουρκικά παράλια, στην Χώρα μας.
Εκεί που η Μέρκελ και ο Σόιμπλε υπόσχονταν ευρωπαϊκές λύσεις, εκεί που ο....
Γιούνκερ κατηγορούσε την Αυστριακή στάση για κλείσιμο των συνόρων, στη χθεσινή Σύνοδο υπουργών εσωτερικών στις Βρυξέλλες, διαφάνηκε ότι τελικά οι ευρωπαίοι πρόκειται λίαν συντόμως να εγκαταλείψουν την Ελλάδα στην τύχη της.
Κατ αρχάς η ροή λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια συνεχίζεται με αμείωτη ένταση κάτι που αποτελεί κραυγαλέα πλέον απόδειξη, ότι η Τουρκία δεν προτίθεται να συνεργαστεί με την Ευρώπη για την αναχαίτιση της πρωτοφανούς και μοναδικής εισβολής τριτοκοσμικών, διότι όπως αναφέραμε και εχθές αποτελεί μια τεράστια πηγή μαύρου κέρδους που το ποσό ανέρχεται σε εκατομμύρια δολάρια, αφ ετέρου δε η συσσώρευση δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών θα αποτελέσει τη χαριστική βολή για την ήδη οικονομικά κατεστραμμένη Ελλάδα.
Τύποις λοιπόν η χθεσινή Σύνοδος, έδωσε προθεσμία στην Τουρκία να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του ευρωπαϊκού συμβουλίου, μέχρι τις 7 Μαρτίου που είναι η Σύνοδος Κορυφής, αν και αυτό κανείς δεν το πιστεύει, απλά αποτελεί μια θεατρινίστικη προσπάθεια εκ μέρους της Ευρώπης, να παραπλανήσουν και να εμπαίξουν περισσότερο την ελληνική κυβέρνηση των ανικάνων και ηλιθίων, οι οποίοι φυσικά είναι και οι άμεσοι υπεύθυνοι για τις τραγικές και ολέθριες συνθήκες που βρίσκεται σήμερα η Χώρα. Άλλωστε όπως θα φανεί οι αποφάσεις για την απομόνωση της Χώρας είναι ήδη ειλημμένες.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι στη χθεσινή Σύνοδο ο υπουργός κύριος Γιάννης Μουζάλας το μόνο που κατάφερε να κάνει, ήταν να κατηγορήσει την Αυστρία για μονομερείς ενέργειες και μη φιλική συμπεριφορά, λαμβάνοντας τη σκληρή απάντηση της  Αυστριακής υπουργού εσωτερικών κυρίας Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ, για αποπομπή της Ελλάδας, από τη ζώνη Σένγκεν.
Μάλλον οι ιδεοληψίες του κυρίου Μουζάλα, είναι τόσο νοσηρές, που τον τυφλώνουν, μη επιτρέποντάς του να συνειδητοποιήσει, ότι στην Ευρώπη υπάρχουν κυβερνήσεις που προτάσσουν το συμφέρον των λαών και των χωρών τους υπεράνω, του δήθεν ανθρωπισμού και της ισοπεδωτικής πολυφυλετικότητας και πολυπολιτισμικότητας.
Διότι όπως λέει και ο Λαός, «όταν διψάει η αυλή σου, δεν κοιτάς την αυλή του γείτονα» και εδώ όχι απλά διψάει η αυλή μας, αλλά υποφέρει από δριμεία ξηρασία, με τόσο ολέθριες συνέπειες, που δεν μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε με αλλότρια.
Τα μείζονα προβλήματα αυτής της Χώρας είναι η  κατεστραμμένη οικονομία, το δυσβάστακτο εξωτερικό χρέος, η καχεξία της αγοράς, ο κατακερματισμός της καθημερινότητάς μας και το τέλος του κοινωνικού κράτους. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι το πού θα στεγασθούν, πώς θα σιτιστούν και με ποιο τρόπο θα περιθαλφθούν οι δεκάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, που αρχής εξ αρχής με μια σοβαρή κυβέρνηση στην εξουσία και όχι γελοίους και σαλτιμπάγκους, δεν θα είχαν περάσει τα σύνορα. Πάνω στην ανευθυνότητα και στην συμπλεγματική φυσιογνωμία της κυρίας Χριστοδουλοπούλου κατ αρχάς και του κυρίου Μουζάλα κατόπιν στηρίχθηκε ο Ερντογάν για να μας ξαποστέλνει καραβιές με τριτοκοσμικούς εισβολείς. Τώρα θα ρωτήσει κάποιος. Μα τόσο πορωμένοι είστε επιτέλους που δεν νιώθετε συγκίνηση για τις γυναίκες και τα μικρά παιδιά;
Και απαντούμε. Βεβαίως και νιώθουμε συγκίνηση, όση περισσεύει από τη συγκίνησή μας για τους χιλιάδες άνεργους Συμπολίτες μας, για τις ελληνικές οικογένειες που στερούνται ακόμη και το ψωμί, για τα ελληνόπουλα που λιποθυμούν από την πείνα στο σχολείο, για τους αρρώστους που συνωστίζονται στα νοσοκομεία και κατακλύζουν με ράντσα τους διαδρόμους χωρίς καθαρά κλινοσκεπάσματα, χωρίς γάζες και φάρμακα, λες και είναι ζώα, άνθρωποι που μια ζωή κατέβαλαν τις εισφορές τους στο κράτος, προκειμένου να τύχουν στην ανάγκη τους μιας ανθρώπινης αντιμετώπισης, για τους μικροεπιχειρηματίες που αγωνίστηκαν μέσα σ’ ένα μικρό κατάστημα για ν’ αναστήσουν τα παιδιά τους και τώρα βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να εξανεμίζονται, για τις Ελληνίδες μητέρες που δεν μπορούν να γεννήσουν αξιοπρεπώς σ’ ένα δημόσιο μαιευτήριο, αφού αυτά κατακλύζονται από τις γκαστρωμένες λαθρομετανάστριες.  
Δυστυχώς εμείς δεν διακατεχόμαστε από υποκριτικό ανθρωπισμό και κατά περίπτωση αλτρουϊσμό. Όλη τη συμπόνοιά μας την έχουμε εξαντλήσει για το Λαό και την Πατρίδα μας.
Φυσικά με τα ανωτέρω σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε να αφήσουμε τα γυναικόπαιδα να πνίγονται στο Αιγαίο, αλλά να αντιμετωπίσουμε δυναμικά το πρόβλημα και όχι με το να το επωμιστούμε, καταγγέλλοντάς και πολεμώντας το στην ρίζα του που δεν είναι άλλη από την άθλια τουρκική τακτική που εκτός από το κοινωνικό και οικονομικό κακό που επιφέρει, θησαυρίζει εμπορευόμενη τον ανθρώπινο πόνο.
Και για να μην μακρηγορούμε το σημαντικό είναι ότι και οι άλλες χώρες με πρώτο τον Γερμανό υπουργό Εσωτερικών Τόμας Ντε Μερζιέρ θεωρούν ότι αν μέχρι την Σύνοδο Κορυφής της 7ης Μαρτίου η κατάσταση με την προσφυγική ροή δεν έχει βελτιωθεί τότε θα πρέπει να ληφθούν περισσότερα μέτρα για την φύλαξη των εσωτερικών συνόρων. Των εσωτερικών συνόρων λοιπόν και παρόλο που απέφυγαν να επισημάνουν ποια θα είναι αυτά τα μέτρα, όλοι μπορούμε να τα καταλάβουμε.
Εμπρός λοιπόν στον κίνδυνο της απομόνωσης που πλέον εξελίσσεται σε βεβαιότητα, οι ανίκανοι της κυβέρνησης αφού δεν έχουν το σθένος να σφραγίσουν τα σύνορα, αντί να κινήσουν το Σύμπαν, αντί να καταγγείλουν με δριμύτητα και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο την τουρκική στάση απαιτώντας από τους ευρωπαίους να λάβουν άμεσα περιοριστικά μέτρα εις βάρος της χώρας που στην ουσία κατευθύνει τη λαθρομετανάστευση, κατασκευάζουν νέους καταυλισμούς αλλοδαπών. Από εκεί και ύστερα ισορροπούν έναν ολόκληρο Λαό, πάνω σε ένα λεπτό τεντωμένο σκοινί, εντελώς επιπόλαια και ασυνείδητα τον οδηγούν στην απόλυτη καταστροφή, θεωρώντας μέσα στα συγχυσμένα μυαλά τους ότι υπηρετούν το διεθνιστικό ιδεώδες.
Το μέλλον της Χώρας και του Λαού προβάλει ζοφερό.
Τελειώνοντας θα θυμηθούμε το προεκλογικό και προφητικό σχόλιο του Συναγωνιστή μας Ηλία Κασιδιάρη προς τους κατοίκους ενός Ακριτικού νησιού, το οποίο δεν θα αναφέρουμε. «Εάν θέλετε το νησί σας να παραμείνει Ελλάδα ψηφίστε την Χρυσή Αυγή, αν θέλετε να γίνει Πακιστάν ψηφίστε τον ΣΥΡΙΖΑ»
Ουδέν αληθέστερον τούτου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών