Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 27, 2016

Ο Μαυρίκος στο payroll της ΝΔ...Εκβιαστές και κλέφτες στο πλευρό του αρχισκευωρού Σαμαρά

Γράφει ο Αινείας

Αρχίζει να αποκαλύπτεται σιγά, σιγά όλο το βρώμικο παρακράτος που είχε στήσει η εγκληματική συμμορία του Σαμαρά, που εφάρμοσε το σχέδιο πολιτικής και φυσικής; εξόντωσης της 3ης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας.

Προσφάτως η ΕΛΑΣ εξάρθρωσε ένα κύκλωμα δημοσιογράφων και κατόχων ΜΜΕ, έντυπα και διαδικτυακά, που είχαν στήσει ένα μηχανισμό εκβιασμών και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Όπως αποκαλύπτει η σημερινή εφημερίδα "Παραπολιτικά" ο αρχηγός της σπείρας, ήταν εξέχων "μέλος" του payroll της Νέας Δημοκρατίας, επί προεδρίας του Σαμαρά, που πληρωνόταν μηνιαίως με το αστρονομικό ποσό των περίπου 20.000 ευρώ για να....
λοιδορεί και να κατασυκοφαντεί τους πολιτικούς αντιπάλους του ψυχοπαθούς Σαμαρά.

Η παραπάνω είδηση, σε συνδυασμό με την αποκάλυψη του παραδικαστικού κυκλώματος με επικεφαλή τον εισαγγελέα Ντογιάκο, που εκτελούσε τις εντολές του Σαμαρά, αποδεικνύει περίτρανα πώς η Χρυσή Αυγή είχε να αντιμετωπίσει έναν αρχισκευωρό, αρχιερέα της διπαλοκής και της διαφθοράς που είχε διαβρώσει κάθε θεσμό της πολιτείας με μοναδικό κίνητρο την παραμονή στην εξουσία.

Η περίπτωση Μαυρίκου και Ντογιάκου και η άμεση σύνδεσή τους με τον πρώην Πρωθυπουργό Σαμαρά, και τη Νέα Δημοκρατία σε συνδυασμό με τις ποινικές τους διώξεις, όταν πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια σπίλωσης του Αρχηγού και των στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος, διατρανώνει τον Δίκαιο Αγώνα της Χρυσής Αυγής και την Νέμεσις που επέρχεται νομοτελειακά.

Για αυτό και η Χρυσή Αυγή δε φοβάται τίποτα και κανέναν όσο ο Τίμιος και γεμάτος Ανδρεία Αγώνας της στηίζεται μόνο στο Ήθος και την Αλήθεια.

Υ.Γ.
Σαμαρά στενεύουν τα....περιθώρια και σφίγγει ο κλοιός γύρω σου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών