Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 27, 2016

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Πρέβεζα για να ενημερώσει για το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής... Φωτογραφίες/ΒΙΝΤΕΟ



Τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την λύση του λαθρομεταναστευτικού και του αγροτικού παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι ο Ηλίας Κασιδιάρης στην....
πόλη της Πρέβεζας.

Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους φίλους του κόμματος.

Πλήρες ρεπορτάζ από τα τοπικά ΜΜΕ:
Στην πόλη της Πρέβεζας και συγκεκριμένα στα γραφεία της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Βουλευτής του κόμματος της Χρυσής Αυγής, κ. Ηλίας Κασιδιάρης. Εκεί τον περίμεναν εκτός από τα τοπικά μέλη, μεταξύ αυτών, ο Γραμματέας και Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Μπαρτζώκας, ο Επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής και επίσης Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Αναγνώστου, αρκετά μέλη από διάφορες περιοχές της Ηπείρου. Ο κ. Κασιδιάρης στο πλαίσιο της περιοδείας του ενημέρωσης των πολιτών - μελών του κόμματος, πραγματοποίησε ομιλία στα γραφεία της οργάνωσης στην Πρέβεζα, ενώ επόμενος σταθμός της περιοδείας του ήταν η Κέρκυρα.

Στην συνέντευξη που παραχωρήθηκε στο PrevezaBest, ο κ.Μπαρτζώκας αφού καλωσόρισε τον κ. Κασιδιάρη ανέφερε: "Καλωσορίζω σήμερα στον Νομό μας τον Βουλευτή του Λαικού συνδέσμου Χρυσή Αυγή, κ. Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος θα μας αναπτύξει τις θέσεις του Λαικού Συνδέσμου όσον αφορά τα τρέχοντα θέματα τόσο της επικαιρότητας όσο και αυτά που μας απασχολούν σαν κοινωνία".
Ενώ ο Βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε: "Βρισκόμαστε στην πόλη της Πρέβεζας στο πλαίσιο μια περιοδείας για την παρουσίαση των θέσεων του κόμματος, Λαικός Συνδέσμος  Χρυσή Αυγή. Όπως γνωρίζετε πολύ καλά παρότι η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο κόμμα της χώρας, αυτή την στιγμή υπάρχει μια απόλυτη συνωμοσία σιωπής σε ότι αφορά τις θέσεις μας για τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός. Και θα ξεκινήσω βεβαίως αναφερόμενος στο λαθρομεταναστευτικό που είναι αυτή τι στιγμή μία ανοιχτή πληγή για την Ελλάδα. Εδώ και κάποιους μήνες, η Χρυσή Αυγή έκρουε το κώδωνα του κινδύνου και τόνιζε ότι πολύ σύντομα με βάση ένα οργανωμένο σχέδιο από ξένα κέντρα εξουσίας, οι Έλληνες θα γίνουν μειοψηφία μέσα στην Ελλάδα. Θα είμαστε λιγότεροι απ’ ότι είναι οι αλλοδαποί, οι λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν καταλάβει την χώρα.
Κάποιοι μας θεωρούσαν υπερβολικούς, σήμερα αποδεικνύεται  ξεκάθαρα ότι αυτό το σχέδιο προχωρά με γοργούς ρυθμούς, ήδη όλη η επικράτεια έχει μετατραπεί σε αποθήκη λαθρομεταναστών, ήδη κρατίδια, όπως τα Σκόπια, λαμβάνουν μέτρα κλείνουν τα σύνορά τους και την ίδια ώρα η χώρα μας το μόνο που κάνει είναι να προσκαλεί καθημερινά χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς. Έχουν δημιουργηθεί καταυλισμοί, έχουν δημιουργηθεί τα περιβόητα "hot spot", έχουν δημιουργηθεί εγκαταστάσεις οι οποίες δεν χωρούν όλο αυτό το κύμα της λαθρομετανάστευσης. Με βάση αυτούς τους ρυθμούς, ενδέχεται σε πάρα πολύ σύντομο χρόνο, η κατάσταση σε πάρα πολλές πόλεις της χώρας να γίνει εντελώς ανεξέλεγκτη. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που έχει θέσεις, έχει συγκεκριμένα πρόταση για λύση του λαθρομεταναστευτικού.
Πρέπει  άμεσα, πρώτον να κλείσουν τα σύνορα, οι Ένοπλες Δυνάμεις να περιφρουρήσουν τα σύνορα μας, επιτέλους το Πολεμικό Ναυτικό να σταματήσει αυτό το κύμα των δουλεμπόρων γιατί μιλάμε ξεκάθαρα για ένα οργανωμένο δίκτυο δουλεμπόρων το οποίο το προωθεί το τουρκικό κράτος. Σύμφωνα με την europol τα έσοδα από αυτή την επιχείρηση είναι 6 δισ. ευρώ! 6 δισ. ευρώ έχει αποκομίσει η Τουρκία, δηλαδή το παρακράτος το τουρκικό λαμβάνει σαφής εντολές από την τούρκική κυβέρνηση Ερντογάν, έχει αποκομίσει 6 δισ. από τους λαθρομετανάστες και άλλες 9 δισ. σκοπεύει να πάρει από την Ευρωπαική Ένωση.
Την ίδια ώρα η Ελλάδα το μόνο που κάνει είναι να δίνει χρήματα στην Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα ή να πληρώνει παράνομα τοκοχρεολύσια στους Ευρωπαίους τοκογλύφους για να δίνουν αυτά τα χρήματα στην Τουρκία και να γεμίζει την επικράτεια μας με παράνομα αλλοδαπούς. Κλείσιμο συνόρων λοιπόν, αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα. Ο Τσίπρας και ο Καμμένος από το βήμα της Βουλής κοροιδεύουν τον κόσμο, όταν λένε, η Χρυσή Αυγή θα πνίγει παιδάκια στο Αιγαίο, με την δική τους πολιτική (Τσίπρα, Καμμένου) πνίγονται τα παιδάκια στο Αιγαίο. Εμείς θα λάβουμε τα αυτονόητα μέτρα. Θα θεσπίσουμε ιδιώνυμο αδίκημα, το περνά κανείς παράνομα τα σύνορα της χώρας, ούτως ώστε, όποιος συλλαμβάνεται να έχει περάσει παράνομα τα σύνορα, να φυλακίζεται δίχως αναστολή. Με αυτό το μέτρο σε μία και μόνο ημέρα θα σταματήσουν όλες οι ροές των λαθρομεταναστών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα πρέπει να δείξουμε ανθρωπισμό για τον Έλληνα.
Πρέπει να πάψει επιτέλους ο ρατσισμός  που υπάρχει στην Ελλάδα που είναι ο ρατσισμός σε βάρος του Έλληνα. Μέσω της αλλαγής λοιπόν του νομικού πλαισίου, μέσω της θέσπισης ιδιωνύμου αδικήματος, για όσους περνάνε παράνομα της σύνορα της χώρας θα σταματήσουν όλες οι ροές των λαθρομεταναστών και από εκεί και πέρα να εφαρμοστεί ο κείμενος νόμος και να απελαθούν όσοι αλλοδαποί βρίσκονται παράνομα στη χώρα. Με αυτά τα πολύ απλά και σαφή και κατανοητά μέτρα, μπορούν μέσα σε λίγες μέρες να λύσουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
Δεν υπάρχει όμως, η πολιτική βούληση για να γίνει κάτι τέτοιο καθότι είναι η ίδια η Μέρκελ, είναι η ίδια η Γερμανική ολιγαρχία που έχει δώσει εντολή να ανοίξουν τα σύνορα της Ελλάδος να ξεκινήσουν αυτές οι ροές για να λυθεί το ασφαλιστικό στην Γερμανία για να υπάρχουν φθηνά εργατικά χέρια για την γερμανική βιομηχανία. Αυτόν τον ρόλο τον κατάπτυστο, το μακρύ χέρι της Μέρκελ στην ουσία είναι σήμερα ο Τσίπρας και ο Καμμένος που φτάσαν στο σημείο να ανοίξουν τα χωρικά ύδατα της Ελλάδος και να εισέλθουν σε αυτά πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ τα οποία σήμερα τα διοικεί ένας Άγγλος, ένας Γερμανός, αύριο θα τα διοικεί ένας Τούρκος και το Αιγαίο από  Ελληνική θάλασσα να γίνει συνολικά μια γκρίζα ζώνη.
Μιλάμε για την απόλυτη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στη βάση ενός σχεδίου  που στοχεύει σε σύντομο χρόνο να μην έχει δικαιώματα η Ελλάδα στον ορυκτό της πλούτο. Διότι όπως ξέρετε πολύ καλά, πως Νοτίως της Κρήτης εντός της Ελληνικής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης υπάρχει στην κυριολεξία ένας θησαυρός όπου οι ξένοι τοκογλύφοι η ίδια η Deutsche Bank τον έχει κοστολογήσει σε δισεκατομμύρια ευρώ και σίγουρα  μέσω των χρημάτων αυτών, σίγουρα μέσω της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας θα μπορούσαν να είχαν λυθεί πολλά από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα.
Σχετικά με το ζήτημα των αγροτών, ο κ. Κασιδιάρης ανέφερε πως ο Νομός Πρεβέζης είναι ένας νομός που θα μπορούσε και αυτός να έχει ανθηρή αγροτική παραγωγή, αλλά δυστυχώς το σχέδιο το οποίο οι κυβερνώντες στην χώρα εξυπηρετούν έχει στόχο την καταστροφή του πρωτογενούς τομέα. Και αυτό διότι δεν μπορεί να υπάρχει εθνική οικονομία, δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη σε μια χώρα αν δεν υπάρχει στιβαρός πρωτογενής τομέας. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί,  επιδότηση τους πρωτογενούς τομέα, όχι στη βάση όμως των ευρωπαικών επιδοτήσεων που λαμβάναμε εδώ και δεκαετίες με στόχο την καταστροφή και όχι την άνθηση της αγροτικής μας παραγωγής. Η Χρυσή Αυγή, μιλάει ξεκάθαρα για στροφή προς νέες αγορές, προς την Ρωσική αγορά προς το Ιράν προς την Κίνα, εκεί όπου θα μπορούσαν άμεσα να απορροφηθούν  τα Ελληνικά αγροτικά προιόντα θα γίνονταν μια σοβαρή συμφωνία, ο Έλληνας Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης να συμφωνούσε με την Ρωσία να πωλείται το Ελληνικό ελαιόλαδο πχ που σήμερα πωλείται δύο ευρώ σε Ιταλούς και Ισπανούς και πάνε και το πουλάνε σε ξένες αγορές, όπως την Αμερικανική με είκοσι ευρώ. Τα μέτρα που προτείνει η Χρυσή Αυγή για να ληφθούν χρειάζεται να υπάρχει μια εθνική διακυβέρνηση στην Ελλάδα, αυτή τι στιγμή δεν υπάρχει Ελληνική Κυβέρνηση, υπάρχει ένα υποχείριο της Γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας, είτε είναι ο Τσίπρας στα πράγματα είτε είναι ο Μητσοτάκης, η πολιτική ακριβώς είναι η ίδια.
Ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήγε στην Ευρώπη συνάντησε την Μέρκελ έλαβε συγκεκριμένες εντολές να μην κάνει απολύτως καμία αντιπολίτευση διότι οι Γερμανοί, οι ξένοι τοκογλύφοι θέλουν τον Τσίπρα να συνεχίσει να διοικεί την Ελλάδα γιατί μπορεί και περνάει μέτρα που οι άλλες κυβερνήσεις Σαμαρά και Βενιζέλου και παλαιότερα δεν μπορούσαν να περάσουν.
Ο Τσίπρας επελέγει από την  ξένη οικονομική ολιγαρχία με στόχο να υποδηλώσουν φυσικά την Ελλάδα και να καταστρέψουν την εθνική μας οικονομία. Δεν υπάρχει καμία αντιπολίτευση, πλην του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, για αυτό τον λόγο θέλω να ενημερώσουμε τους Έλληνες πολίτες τους κατοίκους της Πρέβεζας τους Ηπειρώτες, ότι πολύ σύντομα η άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή θα είναι ραγδαία.
Όταν το 2013 τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ξεπερνούσαν το 17 % στήθηκε η μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στηθεί στα μεταπολευτικά χρονικά μας φυλάκισαν, δολοφονήθηκαν δύο νεαρά μέλη τους κόμματος μας. Δεν κατάφεραν με αυτή την πολιτική να μας σταματήσουν. Τώρα που η Ελλάδα διέρχεται μια κρίση πρωτίστως αξιακή και δευτερευόντος οικονομική και διακυβέβευται το μέλλον αυτής της χώρας και η επιβίωσή μας ως έθνος, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσής Αυγή στην πρωτοπορία ενός εθνικού αγώνα είναι η μοναδική ελπίδα για να σταθεί ξανά η Ελλάδα στα πόδια της.
Ή Χρυσή Αυγή θα διοικήσει τη χώρα ή σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην πατρίδα μας." Ο Ελληνικός λαός έχει επιλογή και η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει δυναμικά τον Εθνικό της αγώνα εντός και εκτός βουλής, κατέληξε την ομιλία του ο κ. Κασιδιάρης.
Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών